Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Жовтень » 20 » Вісті від партнерів Червоного Хреста: скаути з ОУС освоюють скайп - зв'язок зі своїми однолітками
21:10
Вісті від партнерів Червоного Хреста: скаути з ОУС освоюють скайп - зв'язок зі своїми однолітками

 

МЕРЕДІАНИ  ДРУЖБИ

 

 

Цього року скаути Округи Львів Організації

Українських Скаутів знову вийшли на

Скайп - зв'язок зі своїми однолітками -

скаутами з інших країн.

 

 

 

 

 

 

 

 

Днями було встановлено зв'язок, зокрема, зі скаутами Мексики, Шрі -Ланки, Німеччини, Росії, США, Єгипту, Данії. Туреччини, Хорватії, Сербії та звісно традиційно з Великобританії.

 

Також на Скайп - зв'язок вийшов і директор Eurotransit друг Клаус Берг. Керівництво Eurotransit запросили скаутів Організації Українських Скаутів (ОУС) на Фанборі в Румунію в 2015 році.

 

Особливо теплим спілкуванням видалася зустріч наших львівських скаутів з скаутами Шрі-Ланки. Українські скаути заспівали гарних українських пісень, розповіли про Україну, про українських скаутів, про наші традиції. А скаути з Шрі-Ланки  - про свої традиції і заспівали своїх традиційних пісень. Обидві сторони обмінялися координатами та зав’язали теплі стосунки. Цю місію виконали скаути 1-ої Скаутської Дружини ім. Короля Данила (ОУС), 2 ї Скаутської Дружини ім. Княгині Ольги (ОУС).

 

Цікаве було спілкування зі скаутами з Данії. Цю місію виконували скаути 1-ої  Скаутської Дружини ім.Короля Данила (ОУС). Львівські скаути показали юним співбесідникам відзначки ОУС, в тому числі і здобуті під час різноманітних заходів та вмінні. Заспівали пісню «Якщо весело живеш» українською, а датські скаути у відповідь таку самі пісню але датською.

 

Приємними були бесіди зі скаутами інших країн: Мексики, Сербії, Хорватії, Туреччини, Німеччини, Австралії, Монголії, Росії, Данії, США, Єгипту, Великобританії.

 

Дуже важливо те, що закордонні скаути підтримали та морально солідаризувалися з Українцями. Дуже уважно слухали, коли українські скаути розповідали про проблеми, звитяги та життя в Організації Українських Скаутів, про життя в Україні, наші радощі і переживання. Всі співрозмовники цікавилися ситуацією в Україні.

 

Скаути ОУС розповіли про літні табори в Карпатах, про вмілості, вишколи, про щорічний Скаутський Старт «Княжий Лев». Вони запросили скаутів із - за кордону  відвідати Україну, зокрема взяти участь у щорічному Скаутському Старті «Княжий Лев», а також стати учасниками урочистостей з нагоди відзначенні 15- річчя Організації Українських Скаутів в 2015.

 

Сторони домовилися щодо обміну досвідом і вирішили спілкуватися по скап-зв'язку й надалі. Варто зауважити, що скаути з різних країн самі виходили з українськими скаутами з ОУС на зв'язок. Саме завдяки JOTI (Організація Українських Скаутів вже 6- й рік бере в ньому участь) вдалося з ними порозумітися і подружитися.

 

 

Прес-служба ОУС

Джерело:

http://skauty.org.ua/blog/2014-10-18-871

 

 

 

Переглядів: 870 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 19:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024