Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Жовтень » 24 » У Вінниці в парку Дружби народів медики навчали волонтерів рятувати людей, вражених вибухами
21:57
У Вінниці в парку Дружби народів медики навчали волонтерів рятувати людей, вражених вибухами

 

ЦИКЛ  ТРЕНІНГІВ - РОЗПОЧАТО

 

У парку Дружби народів на Вишенському озері за

сприяння департаменту охорони здоров’я міськради

були проведені спеціалізовані медично-волонтерські

навчання з відпрацюванням дій вінницьких медиків

у випадках масового ураження людей під час вибуху.

 

 

 

 

 

 

 

22 жовтня в Парку дружби народів пройшли медично-волонтерські навчання по рятуванню людей під час вибуху. Навчання проведені  у два етапи. На першому етапі відпрацьовувалися дії служби медицини катастроф цивільного захисту міста, Вінницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України, а також населення з надання домедичної та медичної допомоги у випадку масового ураження людей.

 

 

 

 

На даному етапі демонструвалося прибуття та розгортання «сортувального майданчику» силами бригад швидкої медичної допомоги біля зони ураження, робота волонтерів, які пройшли відповідну підготовку, спрямовану на надання домедичної допомоги постраждалим, виніс постраждалих із зони ураження та передача їх на «сортувальний майданчик», надання екстреної медичної допомоги фахівцями швидкої медичної допомоги.

 

 

 

Учасники навчань за бажанням змогли спробувати себе в якості волонтерів та під наглядом медиків вчились наданню домедичної допомоги на спеціальних манекенах.  

 

 

 

 

На другому етапі відпрацьовувалися дії вже самих медиків, а саме персоналу міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги з надання допомоги у випадку масового ураження людей під час вибуху, організація надання кваліфікованої та спеціалізованої медичної допомоги по життєвих показниках.

 

 

 

 

В майбутньому планується проведення ще подібних навчань. Такі заходи дозволяють вдосконалювати роботу органів управління та сил служби медицини катастроф цивільного захисту міста та роблять більш тіснішою взаємодію з Товариством Червоного Хреста України та іншими громадськими організаціями.

 

 

 

 

Фото – www.vinbazar.com

Джерело: 

http://vinbazar.com/news/nshe/v-parku-druzhbi-narodiv-na-vishenskomu-mediki-navchali-volonteriv-ryatuvati-lyudei-vrazhen

 

Переглядів: 646 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 15:45
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024