Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Жовтень » 28 » МКЧХ провів у Вінниці семінар для офіцерів ЗСУ з проблем міжнародного гуманітарного права у зоні АТО
17:36
МКЧХ провів у Вінниці семінар для офіцерів ЗСУ з проблем міжнародного гуманітарного права у зоні АТО

 

БЛИЖЧЕ  ЗНАЙОМСТВО

 

 

 

 

Міжнародний Комітет Червоного Хреста провів

семінар для військовослужбовців Повітряних Сил

ЗСУ з питань взаємодії у зоні проведення АТО. 

                  

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 28 жовтня, у Вінниці завершується дводенний семінар з питань Інтеграції міжнародного гуманітарного права у процес прийняття рішень під час застосування військ (сил) для офіцерів Повітряних Сил ЗС України, організований Міжнародним Комітетом Червоного Хреста спільно з Командуванням Повітряних Сил Збройних Сил України.

 

 

Основною метою семінару було ознайомити офіцерів з діяльністю МКЧХ в Україні та звернути увагу на порядок взаємодії військовослужбовців з представниками делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в зоні проведення АТО.

 

 

«Наше Товариство надає медикаменти та матеріали медичного призначення лікарням, людям, пораненим в ході збройних зіткнень у східних областях країни, відвідує осіб, які утримуються під вартою, і підтримує діяльність Українського Товариства Червоного Хреста з надання першої допомоги. МКЧХ співпрацює з Міністерством оборони та з Міністерством внутрішніх справ з питань імплементації норм міжнародного гуманітарного права в їх процедури прийняття рішень при здійсненні оперативної діяльності», – зазначив керівник програми співпраці з  Міжнародним Комітетом Червоного Хреста Вадим Корсінов.

 

 

Основна делегація МКЧХ знаходиться у Києві, де постійно працюють 25 співробітників, а також відкрито три регіональних офіси: у Донецьку, Харкові та Одесі. Товариство посилює свою присутність у цих містах на сході країни, щоб можна було більш ефективно вирішувати гуманітарні питання, що виникають у зв'язку з обстановкою у східній Україні.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/news_article?art_id=247713790&cat_id=244277212

 

Переглядів: 645 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 16:30
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024