Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Жовтень » 30 » «Нова Пошта» перевозитиме гуманітарні вантажі Товариства Червоного Хреста України
12:14
«Нова Пошта» перевозитиме гуманітарні вантажі Товариства Червоного Хреста України

 

ГУМАНІТАРНА  ПРОГРАМА

 

 

«Нова Пошта» безкоштовно возитиме гуманітарні

вантажі Товариства Червоного Хреста України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Національне Товариство Червоного Хреста в Україні приєдналося до програми «Гуманітарна пошта України», - соціальної ініціативи компанії «Нова Пошта», завдяки якій волонтери безкоштовно відправляють посилки для вимушених переселенців і військовослужбовців.  

 

 

 

 

 

Через збройний конфлікт на Сході України кількість вимушених переселенців продовжує збільшуватися. На сьогоднішній день пріоритетним напрямком роботи Червоного Хреста є забезпечення цих людей всім необхідним. В першу чергу мова йде про теплу постільну білизну, засоби гігієни, одяг, продукти харчування, воду та приладдя для роботи в госпіталях, які скеровуються, переважно, в  Дніпропетровську, Харківську, Запорізьку, Херсонську і Миколаївську області.

 

 

 

 

 

«Гуманітарна пошта України» в розрізі нашої діяльності - є незамінною ініціативою, яка дозволить нам відправляти велику кількість вантажів безкоштовно і максимально близько до місць проживання людей, які потребують допомоги », - коментує нову можливість Галина Поштаренко, інформаційний координатор Товариства.  

 

 

 

 

У програмі «Гуманітарна пошта України» беруть участь 211 волонтерських ініціатив, благодійних фондів та громадських організацій, які за перші три місяці відправили більше 422 тонн гуманітарних вантажів через відділення «Нова Пошта».  

 

 

 

 

В'ячеслав Клімов, генеральний директор компанії «Нова Пошта», підкреслює: «Гуманітарна пошта України" - це безпрецедентний за своїм масштабом соціальний проект, заснований на потребах величезної кількості людей і має пряме відношення до сфери діяльності нашої компанії. Коли не працюють загальноприйняті стандарти і правила, а від кожного прийнятого рішення залежать людські життя, ми протягнули руку допомоги всім волонтерським рухам, адже тепер прийшов час великих системних гуманітарних організацій і фондів. Ми раді, що Червоний Хрест приєднався до акції «Гуманітарна пошта України», і гарантуємо оперативну доставку їх вантажів тим, хто у них має крайню потребу».

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://pr.adcontext.net/14/10/29/189040

 

Переглядів: 919 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 07:26
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024