Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Листопад » 1 » У Личаківському районі м. Львова відкрили амбулаторію сімейної медицини
14:10
У Личаківському районі м. Львова відкрили амбулаторію сімейної медицини

 

ДОВГОЖДАНА  ОБНОВА

 

 

У Львові для мешканців Личаківського району

відкрили якісну сучасну амбулаторію  сімейної

медицини на вул. Тракт Глинянський, 154.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Це значить, що тепер тут зможуть обслуговуватися 6329 осіб (з них 1301 – дітей) неподалік дому. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 

«На цьому тижні ми відкрили на Тракті Глинянському, 154 амбулаторію сімейної медицини. Тепер більше як 6 тис. мешканців міста Львова зможуть там якісно отримувати медичну допомогу, в повністю відремонтованих приміщеннях», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Нагадаємо, за ініціативи управління охорони здоров’я Львівської міської ради та адміністрації 6-ї міської поліклініки, закінчено капітальний ремонт будівлі для облаштування в ній амбулаторії сімейного лікаря, з метою покращення та наближення надання медичної допомоги населенню Личаківського району.

 

З цією метою на вул. Тракт Глинянський, 154 створено амбулаторію сімейного лікаря, в структуру якої входять чотири дільниці загальної практики сімейної медицини. В амбулаторії сімейного лікаря кабінети розміщені на І-у поверсі двоповерхової будівлі: реєстратура, хол, кабінет завідувача відділення, два кабінети лікарів загальної практики сімейної медицини, процедурний кабінет, кабінет щеплень та кабінет для персоналу.

 

Роботи з реконструкції будівлі амбулаторії сімейного лікаря були завершені у вересні 2014 року, на виконання яких було використано 537,457 тис. грн. Для облаштування АСЛ проведено закупівлю необхідного медичного обладнання, інвентарю та меблів за кошти міського бюджету на суму 42,3 тис. грн. Також працівники І-го поліклінічного відділення залучили благодійні кошти на суму 18,9 тис. грн.

 

Загалом в амбулаторії працює 14 осіб (завідувач, чотири сімейні лікарі, шість медсестер, два реєстратори, одна санітарка).

 

Зараз амбулаторія працює за зимовим графіком: понеділок-субота з 08.00 до 18.00.

 

 

 

 

 

 

Наша довідка:

До 6-ї міської поліклініки прикріплені патронажні медичні сестри Личаківської РО ТЧХ м. Львова. Це значить, що мешканці Тракту Глинянського можуть розраховувати не тільки на послуги поліклініки сімейного типу, але і на допомогу медичних сестер Червоного Хреста. На відміну від працівників нової поліклініки, вони можуть прийти з медичними процедурами і додому до хворого, якщо той є лежачим і потребує щоденного лікування.

 

Детальніша інформація у офісі Личаківської РО ТЧХ м. Львова, що знаходиться за адресою: вул. К. Левицького, 71. Приймні дні: вівторок-четвер з 15.00 до 17.00.

 

Довідки тел.: 275-55-73

 

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://zik.ua/ua/news/2014/10/31/u_lychakivskomu_rayoni_lvova_vidkryly_ambulatoriyu_simeynoi_medytsyny_536823

 

Переглядів: 1053 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 13:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024