Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Листопад » 2 » П'ята колона з російською гуманітарною допомогою перетнула сьогодні український кордон
09:14
П'ята колона з російською гуманітарною допомогою перетнула сьогодні український кордон

 

КРИХТИ  З  ПАНСЬКОГО  СТОЛУ

 

     

     Українсько-російський кордон перетнула колона

     з гуманітарною допомогою для Донецька та

      Луганська,  яку направило МНС Росії,

      передає УНН з посиланням на РІА "Новини".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Як повідомив заступник начальника Національного центру управління в кризових ситуаціях МНС Росії Олег Воронов, після проходження всіх митних процедур більше 50 вантажних автомобілів з ​​гуманітарного конвоєм вирушили в Донецьк і стільки ж - Луганськ.

 

 

Загалом ці регіони буде доставлено понад 1000 тонн гуманітарної допомоги. Серед вантажів - продукти харчування, будматеріали, паливо і медикаменти.

 

Довідка

 

У Донецьк прибули понад 50 машин гумконвою з РФ

 

МНС РФ направило в Донецьк гуманітарну допомогу, яку в місто завезли понад 50 вантажівок, передає УНН з посиланням на російські ЗМІ.

 

"У Донецьку колона розділиться і відправиться на кілька складів", - повідомив заступник начальника Національного центру управління в кризових ситуаціях МНС Олег Воронов.

Повідомляється, що найближчим часом гуманітарний конвой почнуть розвантажувати.

 

За словами Воронова, машини з продуктами харчування відправляться на склад з продовольством, автомобілі з будматеріалами будуть розвантажуватися на складі їх зберігання. Машини з паливом підуть на склад з паливно-мастильними матеріалами, а медикаменти будуть передані місцевим лікарям.

 

Чергову партію "гуманітарної допомоги" з Росії доставила у Луганськ автоколона МНС РФ з щонайменше 50 вантажівок. Про це повідомив заступник начальника Національного центру управління в кризових ситуаціях МНС Олег Воронов, передає УНН з посиланням на РИА Новости.

 

"Більше 50 вантажних автомобілів благополучно доїхали до Луганська. Вони доставили більше 500 тонн гуманітарної допомоги", - зазначив він.

 

Як повідомляється, в Луганську, як і в Донецьку, для прийому гуманітарних вантажів підготовлено декілька складів: для пального, будматеріалів і продуктів харчування.

 

Як повідомляв УНН, 31 жовтня російська колона з черговим гуманітарним вантажем перетнула український кордон. Це був вже четвертий гуманітарний російський “гумконвой”. Третій перетнув російсько-український кордон 20 вересня.

 

За словами речника інформаційно-аналітичного центру РНБО, полковника Андрія Лисенка, частина вантажу "гуманітарного конвою" РФ призначалась для бойовиків.

 

Як повідомив заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Польовий, станом на 22 годину 31 жовтня усі вантажівки з гуманітарного конвою та 147 осіб, які їх супроводжували, виїхали з території України. За його словами, візуальний огляд, який здійснювали представники української міжвідомчої групи, дозволяє припустити, що вантажівки виїхали порожніми.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1402357-pyata-kolona-z-rosiyskoyu-gumanitarnoyu-dopomogoyu-peretnula-ukrayinskiy-kordon

 

Переглядів: 587 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 00:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024