Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Листопад » 5 » У міському штабі Мелітополя готуються до нового потоку переселенців
19:11
У міському штабі Мелітополя готуються до нового потоку переселенців

 

ТРИВОЖНЕ  ОЧІКУВАННЯ

 

 

Станом на 4 листопада ситуація з кількістю

переселенців у Мелітополі особливо не змінилася -

майже 3000 осіб.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За словами голови тутешньої організації Червоного Хреста Наталії Жадан, людей приїжджає зараз значно менше, але вона побоюється, що незабаром буде новий наплив.

 

За словами Наталії Вікторівни, за день 4 листопада статус вимушених переселенців оформили всього 5 осіб. Це, порівняно з літніми місяцями, зовсім небагато, при тому, що в липні за день доводилося реєструвати десь до 70 «гостей» із зони АТО. За останні кілька днів більшість переселенців приїжджають з Луганська, Антрацита та Донецька.

 

Мелітопольці не поспішають здавати своє житло біженцям, які не мають можливості заплатити за квартиру за кілька місяців вперед, але намагаються облаштуватися у цьому місті.

 

 «Якщо якась сім'я може собі дозволити оплатити одразу за кілька місяців, тоді в квартиру їх пустять. А так – ні, адже виганяти взимку людей не можна. Звичайно, багато хто вже виїхали з санаторію додому, так що залишилося на державному забезпеченні десь 70 осіб, але на їх місця ми вже півтора місяця нікого не поселяємо», - пояснила співробітниця міського штабу.

 

Наталя Жадан каже, що гуманітарні пакети з продуктами, які були отримані минулого місяця в кількості 250 штук, вже давно роздали.

 

«У приписі було написано - багатодітним, інвалідам, пенсіонерам похилого віку та малозабезпеченим. Але ж вони всі незаможні! Ми давали продукти сім'ям з двома дітьми, вони ще обурювалися, мовляв, а наші діти їсти не хочуть? Зараз звичайно людей менше, їм там на Батьківщині на "виборах" і концерт влаштовували, і вже не стріляють ніби. Головне, щоб це все не дійшло до нас, я не раз в новинах чула, що під загрозою Бердянськ та Мелітополь. Куди ми тоді втікати будемо? - Не приховує своє стурбованості Наталія Жадан.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://riam.tv/news/18267/v_gorodskom_shtabe_gotovyatsya_k_novomu_potoku_pereselentsev.html

 

 

 

 

Переглядів: 661 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 18:24
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024