Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Листопад » 7 » Мігранти з Африки викликали справжню паніку серед голих відпочивальників на Канарах
17:58
Мігранти з Африки викликали справжню паніку серед голих відпочивальників на Канарах

 

МОВ  ГРІМ  СЕРЕД  ЯСНОГО  НЕБА

 

 

Медики на сім годин ізолювали нелегальних

гостей островів із симптомами Еболи від

місцевих нудистів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Голих відпочивальників на одному із нудистських пляжів Канарів шокували іммігранти з Африки. Медики запідозрили в гостей сонячних островів симптоми Еболи.

 

Як повідомляє The Daily Mail, група із 19 нелегальних іммігрантів висадилася на пляжі the Gran Canaria Beach of Maspalomas, але на сім годин була ізольована, поки місцева влада вирішувала, що з ними робити. Африканці були мешканцями Республіки Сьєрра-Леоне та Гвінеї – країн, які найбільше постраждали від страшної недуги.

 

Працівники Червоного Хреста Іспанії в респіраторних масках та рукавичках швидко приїхали та встановили кордон між нудистами та іммігрантами, яких розмістили в кузові вантажівки. Трохи пізніше африканцям заходилися вимірювати температуру та перевіряти на найперші симптоми захворювання. 

 

Місцева влада згодом підтвердила інформацію, що ніхто із групи не переносив смертельного вірусу, проте кілька іммігрантів були госпіталізовані з іншими захворюваннями.

 

Мер міста Сан Бартоломе Марко Авреліо Перез пояснив, чому місцева влада так відреагувала на приїзд іммігрантів з Африки: "Це становить для нас ризик. На жаль, нелегальна імміграція стала звичайним явищем для Заходу". Також Перез наголосив, що африканців помістили у вантажівку, лише тому, що пляж знаходився далеко від лікарні, а отже, потрібно кілька поїздок, щоб проїхати цей шлях на "швидких допомогах".

 

Пляж, на якому висадилися вихідці з Африки, – популярне місце серед нудистів, але до нього дістатися можна тільки проробивши двокілометровий шлях через піщані дюни.

 

Нагадаємо, що жертвами поки невиліковної лихоманки стали 4922 людини. Найбільше людей загинуло від Еболи в країнах Африки, зокрема, Ліберії, Гвінеї та Сьєрра-Леоне.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://tsn.ua/tsikavinki/migranti-z-afriki-viklikali-spravzhnyu-paniku-sered-golih-vidpochivalnikiv-na-kanarah-390505.html

 

Переглядів: 630 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 18:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024