Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Листопад » 11 » До України прибуло 40 вантажівок з житловими модулями від Уряду Німеччини
10:28
До України прибуло 40 вантажівок з житловими модулями від Уряду Німеччини

 

ПОГОДА  СПРИЯЄ  БУДІВНИЧИМ

 

   

   В України прибуло 40 вантажівок з житловими

   модулями, повідомляє УНН з посиланням на прес-

   службу ДСНС.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Одразу після проходження митниці вантажівки були доправлені до Харкова та Запоріжжя, де продовжується будівництво транзитних містечок. Таким чином до Запоріжжя наразі прибуло 15 вантажівок з житловими модулями і до кінця дня прибуде ще 10 фур. До Харкова вже доставлено 8 вантажівок і завтра очікується прибуття ще 7 фур”, - повідомив Голова ДСНС України Сергій

Бочковський.

 

 

 

 

Він зазначив, що зокрема у Запоріжжі безпосередньо на місці облаштування транзитного містечка нині проводиться розвантаження боксів з житловими модулями. Містечко буде під’єднане до мереж електро- та водопостачання, каналізації. До монтажу залучена фірма-підрядник та німецькі інженери, споруджуються містечка за рахунок іноземних інвесторів.

 

Сергій Бочковський зауважив, що 17 жовтня до Запоріжжя вже прибули 8 машин гуманітарного вантажу з Німеччини. До складу гуманітарної допомоги, окрім медобладнання, одягу та інших речей першої необхідності, увійшла побутова техніка та обладнання для монтажу транзитних містечок, облаштованих для проживання у них взимку.

 

 

 

 

Голова Служби ДСНС зазначив, що сьогодні вантажівки з гуманітарною допомогою від Уряду Німеччини прибули також до Харкова - 17 фур, 8 з яких - з житловимимодулями. До Харкова прибуло також і 9 вантажівок із стаціонарними та розкладними ліжками, матрацами, меблями, ковдрами, дитячим та дорослим одягом і взуттям, столовим приладдям, холодильниками, побутовою технікою та іншими речами першої необхідності. Ці вантажівки розвантажено на складах селища Васищево Харківського району. В подальшому вона розподілятиметься представниками Товариства Червоного Хреста України, спільно з обласними державними адміністраціями в Україні, між внутрішньо переміщеними особами.

 

 

 

 

Нагадаємо, наразі у трьох областях України – Запорізькій, Харківській та Дніпропетровській – проводяться підготовчі роботи для спорудження транзитних містечок із будинків модульного типу, що надані Урядом Німеччини. Зокрема, у Харківській області (м. Харків) підготовлено земельну ділянку загальною площею 1 га, та встановлено 1 модульний будинок, розрахований на 32 особи.

 

У Запорізькій області (м. Запоріжжя) ведуться інженерні роботи по підготовці ділянки загальною площею 1,12 га.

 

У Дніпропетровській області проводяться інженерні роботи по підготовці ділянки загальною площею 5,17 га (м. Дніпропетровськ – 0,72 га, Дніпродзержинськ – 0,8 га, м. Кривий Ріг – 1,85 га, м. Павлоград – 1 га, м. Нікополь – 0,8 га).

 

Загалом, до Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей, станом на 11 листопада, буде доставлено вже 88 вантажівок гуманітарної допомоги від ФРН, серед яких – 45 вантажівок з житловими модулями.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

 

Джерело: 

 

http://www.unn.com.ua/uk/news/1405163-do-ukrayini-pribulo-40-vantazhivok-z-zhitlovimi-modulyami-vid-uryadu-nimechchini-1

 

 

Переглядів: 669 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 01:05
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024