Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Листопад » 23 » Вісті від партнерів Червоного Хреста: ОУС відзначає 103 - річчя Ордену Всесвітніх Скаутів
21:29
Вісті від партнерів Червоного Хреста: ОУС відзначає 103 - річчя Ордену Всесвітніх Скаутів

 

ВИЗНАЧНА  ДАТА

 

     

 

      21 листопада Організація  Українських Скаутів (ОУС) відзначила

      103- річчя заснування Ордену Всесвітніх Скаутів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цю подію відзначили скаути Округи Львів Організації Українських Скаутів (ОУС). Відбулися урочисті ступені: за участю скаутів з 1-ої скаутської Дружини ім. Короля Данила (ОУС), скауток з 2-ої скаутської Дружини ім. Княгіні Ольги (ОУС) і скауток з 8-ої скаутської Дружини ім. Насті Лісовської (ОУС), а також вовченята і роверскаути.

 

 

 

 

Відбулася урочиста лінійка. А почалася вона традиційним виконанням Гімну України та Молитва, а також хвилиною мовчання за полеглими на Донеччині українськими вояками.

 

 

 

 

Потім скаутам розповіли про Орден Всесвітніх Скаутів, його ідейні засади, а також про справи сьогодення. До речі, такий захід в Окрузі Львів-ОУС відбувається вперше, однак для скаутів ОУС, Організації, яка є членом Ордена Всесвітніх Скаутів, таке святкування є дуже важливим.

 

 

 

 

Скаути спільно заспівали кілька скаутських пісень, згадали про свою участь у минулорічному OWS GET TOGETHER, коли скаути Організації Українських Скаутів зі Львова та Черкас мали можливість спілкуватися зі скаутами Ордену Всесвітніх Скаутів з Польщі та Великобританії.

 

 

Нагадаємо, що 14-15листопада відбувся в Пенпові (на Півночі Польщі) Зліт з нагоди 103 - річчя заснування Ордена Всесвітніх Скаутів. Учасниками в ньому стали харцери з HGW (Harcerskiej Gromady Wilkow im. Sw. Jana Pawla II.) І Kregu Harcerskiego Drzewo Pokoju. Вони прислали нам привітання, яке було зачитане на урочистостях.

 

 

 

 

Завершилася урочистість цікавими іграми. Наприкінці урочистих ступенів відбулося частування солодким печивом.

 

 

Фото – www.skauty.org.ua

Джерело:

http://skauty.org.ua/blog/103_richchja_ordenu_vsesvitnikh_skautiv_vidznachili_takozh_skauti_okrugi_lviv_ous/2014-11-21-885

 

 

Переглядів: 555 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 02:43
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024