Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Листопад » 30 » Будівництво почнеться у найближчі дні
22:42
Будівництво почнеться у найближчі дні

 

ДАХ  ДЛЯ  ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

 

     

     У Дніпродзержинськ вже прибуло 12 трейлерів

     з модульними конструкціями будинків для

     переселенців з Донбасу, в найближчі години

     очікується ще 5.

 

 

 

 

 

 

 

Про це повідомив керівник прес-служби комунального підприємства «Міськводоканал» Сергій Цонев.

 

«Як ми вже повідомляли, наприкінці серпня цього року канцлер ФРН Ангела Меркель під час зустрічі з Президентом України Петром Порошенком запропонувала надати гуманітарну допомогу для біженців з Донбасу. У вересні Україна отримала офіційний лист від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) про надання гуманітарного вантажу.

 

Віце-прем'єр-міністром України, міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимиром Гройсманом, було дано доручення Голові Державної служби України з надзвичайних ситуацій Бочковському С.С. здійснювати координацію підготовчих заходів по розгортанню транзитних містечок зі збірних модулів для короткотермінового проживання переселенців з Луганської та Донецької областей.

 

МНС України спільно з представниками GIZ, представництвом Товариства Червоного Хреста України, обласними адміністраціями (Дніпропетровської, Запорізької, Харківської), органами місцевого самоврядування, був розроблений план з підготовки земельних ділянок (будівельних майданчиків), розробка проектно-кошторисної документації пов'язаних з розміщенням будинків модульного типу для переселенців.

 

Згідно умов і обов'язкових вимог німецької сторони і Червоного Хреста були визначені замовники - виконавці в особі діючих комунальних підприємств (неприбуткових організацій) в п'яти містах дніпропетровської області, в Дніпродзержинську таким підприємством був затверджений КПП ДГС «Міськводоканал».

 

 

 

 

 

 

Після консультацій з відділом архітектури, земельних ресурсів Дніпродзержинської міськради було прийнято рішення про виділення 7,5 га земельної ділянки на території п'ятого мікрорайону Лівобережного масиву міста.

 

Після проведеного огляду та схвалення німецької сторони обраної будівельного майданчика, почалася підготовка території для прийому модульних конструкцій.

(Докладніше див. -  Http://mvk.dp.ua/?ELEMENT_ID=262)

 

 

Починаючи з 27 до 30 листопада 2014 року, в Дніпродзержинськ прибуло 12 трейлерів з модульними конструкціями для майбутнього тимчасового житлового містечка, призначеного для громадян України, переселенців з Південного Сходу, 1 грудня очікується приїзд ще п'яти трейлерів з модулями.

 

 

"Після приходу всього комплекту модулів, німецька сторона в перебігу 10-13 днів справить збірку цих конструкцій, які після введення їх в експлуатацію будуть передані на баланс МНС України. На даний момент ведуться роботи з прокладання інженерних комунікацій (водопроводу, каналізації, електричних кабелів », - пише Сергій Цонев у соціальних мережах.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://kstati.dp.ua/content/stroitelstvo-nachnetsya-v-blizhayshie-dni

 

Переглядів: 589 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 13:47
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024