Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Грудень » 4 » Львів’янам розсилатимуться з понеділка запрошення на навчання зі самооборони міста
16:04
Львів’янам розсилатимуться з понеділка запрошення на навчання зі самооборони міста

 

ПІДГОТОВКА  ДО  ОБОРОНИ  ЛЬВОВА

 

 

Наступного тижня стартує друга серія

проведення заходів з мобілізаційної і оборонної

підготовки в Інформаційно-практичному центрі

безпеки міста.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У прес-службі Львівської міської ради повідомили сьогодні, 4 грудня, «Щоденному Львову», що наступного тижня стартує друга серія проведення заходів з мобілізаційної і оборонної підготовки в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста.

 

У повідомленні також конкретизують:

 

«Мета цих заходів – підвищення здатності жителями Львова у разі необхідності захистити своє місто від можливих агресивних дій. Вже з понеділка розсилатимуться запрошення на навчання. Завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, режимно-секретної, мобілізаційної та оборонної роботи Львівської міської ради Степан Палюх зазначив із цього приводу:

 

«Виконавчими органами Львівської міської ради та міським головою було прийнято ряд розпоряджень щодо проведення заходів з мобілізаційної і оборонної підготовки. Ці заходи спрямовані на здатність жителями Львова у разі необхідності здійснити захист свого міста від можливих агресивних дій. Це той випадок, коли кожен мешканець повинен відчути свою безпосередню участь у захисті свого району чи міста Львова загалом.

 

 

 

 

З понеділка керівництвом районних адміністрацій через ЛКП мешканцям буде розіслано запрошення на участь в інструктивно-методичних заняттях з організації системи самооборони міста. Участь у заходах – добровільна.

 

Заняття проводитимуться в межах території районів в приміщеннях районних адміністрацій. На заняття запрошуватимуться фахівці з Академії сухопутних військ та інші спеціалісти, які зможуть донести до громади міста чітку інформацію по організації системи самооборони міста Львова. Подібні заходи носять випереджувальний характер і відбуваються не вперше».

 

Навчання відбуватимуться в приміщенні районних адміністрацій з 10:30 до 14:00. Запрошення для мешканців залишатимуть у поштових скриньках. Навчання відбуватиметься виключна на добровільній основі.

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, з 12 вересня до 6 листопада у місті на площі Ринок в спеціальному наметі діяв Інформаційно-практичний центр безпеки міста. За цей час 1590 людей отримали інформаційні консультації, тобто, пройшли різноманітні навчання.

 

Військову підготовку при Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного пройшли 904 людини. Середній вік людей, які пройшли навчання – 32 роки.

 

В Інформаційно-практичному центрі безпеки міста навчання проводились і для дітей. Зокрема, 440 дітей відвідали Центр і отримали знання з основ домедичної підготовки і основ безпеки життєдіяльності.

 

 

 

 

 

 

У наметі фахівці Центру медицини катастроф, Мальтійської служби та Червоного Хреста провели ряд практичних занять з надання першої невідкладної медичної допомоги.

 

 

 

 

Дані про громадян, які вже пройшли та пройдуть відповідні навчання, не передаватимуть у жодні структури. За потреби і за згоди, цих осіб залучатимуть до оборони Львова та підприємств міста.

 

 

 

 

Фото – Ірини Апостолюк та прес-служба Львівської міськради

Джерело:

http://dailylviv.com/news/sytuatsiyi-i-pryhody/lvivyanam-rozsylatymutsya-z-ponedilka-zaproshennya-na-navchannya-zi-samooborony-mista-13692

Переглядів: 692 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 16:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024