Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Грудень » 7 » Урочистості, присвячені Міжнародному дню волонтера, відбулися у м. Знам'янка на Кіровоградщині
21:45
Урочистості, присвячені Міжнародному дню волонтера, відбулися у м. Знам'янка на Кіровоградщині

 

ВШАНУВАННЯ  ВОЛОНТЕРІВ

 

 

 

Урочистості, присвячені Міжнародному дню

волонтера, відбулися у залі засідань міськвиконкому

м. Знам'янки.

 

 

 

 

 

 

 

 

Звертаючись до волонтерів, міський голова Ігор Борисович Крижановський сказав: «Волонтерський рух у нашому місті набирає все більше обертів і, що особливо приємно, – все більше людей долучається до нього. Мені дуже приємно бачити сьогодні у нашому залі стільки молодих чарівних облич, які турбуються про інших. Приємно бачити представників громадських організацій, які теж переймаються проблемами інших людей.

 

Близькі та зовсім незнайомі люди розраховують на вашу щирість та співчуття, очікують від вас добрих справ. Ось чому так важливо знаходити можливість творити їх, допомагати оточуючим з радістю. Готовність прийти на допомогу має бути частиною життя».

 

Секретар міської ради Адамович Надій Анатоліївна зазначила, що волонтерська діяльність як прояв милосердя і доброчинності буде існувати доти, доки існує потреба людей у тій чи іншій допомозі. «Ми вчимося єдності, взаємодопомозі, піклуванню про ближнього, часом не вистачає активності, і сьогоднішня зустріч націлена на обмін досвідом і поповненням рядів добровольців у нашому волонтерському русі», – підсумувала свій виступ Надія Анатоліївна.

 

За активну участь у допомозі воїнам антитерористичної операції, вимушеним переселенцям та людям, які опинилися в складних життєвих обставинах Подяки Знам’янської міської ради вручені: громадській організації «Знам’янське об’єднання «Майдан» (координатор ради Тишкевич Наталія Миколаївна), Знам’янській міській організації Товариства Червоного Хреста України (голова Котинська Тетяна Степанівна) та іншим активістам громадського життя.

 

 

Фото – www.dzerkalo.kr.ua

Джерело:

http://dzerkalo.kr.ua/?p=23150

 

Переглядів: 607 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 00:30
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024