Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Грудень » 9 » У Миколаєві пройшли відкриті змагання з підводних видів спорту (Відео)
17:49
У Миколаєві пройшли відкриті змагання з підводних видів спорту (Відео)

 

СПОГАД  ПРО  ЛІТО

 

   

   Два дні, 6 і 7 грудня, у плавальному басейні «Водолій»,

   що у Миколаєві, проходили відкриті змагання

   з підводних видів спорту. Вперше в історії України

   були об'єднані акватлон і вміння порятунку людей

   на воді.

 


 

 

 

 

 

Ці змагання стали можливими за сприяння Головного управління ГСЧС України в Миколаївській області, Миколаївської зразкової автошколи ТСО України та Федерації підводної діяльності та спорту в Миколаївській області.

 


У змаганнях взяли участь як професійні спортсмени, так і новачки. Серед учасників, які змагалися за звання кращих, були команди Школи безпеки області, команда Миколаївської обласної дитячої спілки ДЮП «Блискавка» і професійні акватлоністи.
 


Начальник Головного управління ГСЧС України в Миколаївській області Максим Грицаєнко наголосив: «Ці змагання були організовані з метою профілактики загибелі на воді, популяризації здорового способу життя. Виконання завдань, які були запропоновані учасникам, дозволяють в такому юному віці отримати навички безпечної поведінки на воді. Крім того, виконання вправ з порятунку потопаючого дозволило дітям задуматися над тим, наскільки це складно, зрозуміти, що в такій ситуації важлива кожна секунда, і в майбутньому це буде спонукати дітей до відповідальності! »


Урочисте відкриття змагань прикрасив виступ дівчат із синхронного плавання.


Організатори підготували для учасників складні випробування. Всі спортсмени змагалися в командній та особистій дистанціях «Рятувальні роботи на воді» і проводили поєдинок з підводної боротьби. Вправи виконувалися на час, при цьому оцінювалася не тільки швидкість, але і правильність.

 


В рамках змагань були проведені майстер класи: з надання першої невідкладної допомоги потерпілому, які провели представники Товариства Червоного Хреста України в Миколаївській області. Крім того, були продемонстровані  методи порятунку на воді професійними рятувальниками.

 


За результатами змагань в загальнокомандному заліку перше місце посіла команда школи Безпеки Жовтневого району м. Миколаєва, друге місце посіла команда Акватлон і на третьому опинилася команда Школи безпеки Миколаївського району.

 

 

Загалом, протягом двох днів на спортивному майданчику панувала дружня атмосфера. Діти щиро вітали один одного із заслуженою перемогою. Усі отримали масу позитивних емоцій, вражень, а переможці змагань були нагороджені цінними подарунками.

 

 

 

 

Фото – novosti-n.org

Джерело:

 http://novosti-n.org/news/read/80579.html

 

Переглядів: 591 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 11:11
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024