Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Грудень » 9 » Партнери Червоного Хреста, скаути з ОУС, готуються до поїздки за Віфлеємським Світлом Миру
20:01
Партнери Червоного Хреста, скаути з ОУС, готуються до поїздки за Віфлеємським Світлом Миру

 

МИР – В НАС

 

 

Організація Українських Скаутів 13 раз поспіль привезе Віфлеємське Світло Миру

в Україну і передасть в храми, лікарні, школи, установи та в осередки Червоного

Хреста

 

 

 

 

 

 

 

14 грудня 2014 вже 13 раз поспіль 40 - особова делегація Організації Українських Скаутів перебере Віфлеємське Світло Миру з рук польських харцерів ZHP у Кракові, а 15 грудня - привезе його в Україну.

 

16 грудня воно спалахне у римо-католицькому костелі Святого Антонія (м. Львів) і буде передане звідси громаді міста Львова, осередкам Організації Українських Скаутів Львова та інших областей, а також скаутам дружніх скаутських організацій України, зокрема іНОСУ та Спілки Дитячих та Юнацьких Організацій м. Києва “СПОК”.

 

Далі Світло Миру скаути ОУС передадуть в школи, лікарні, сиротинці, осередки Червоного Хреста, інші благодійні установи, храми всіх конфесій.

 

Акція має Благословення Львівського римо-католицького Митрополита Архиєпископа Мечислава Мокшицького та Почесного патронату Генерального Консульства Республіки Польща у Львові.

 

Гасло цьогорічної Акції “Віфлеємське Світло Миру” 2014-2015, яке супроводжуватиме Світло  протягом всієї його ходи: “МИР - В НАС”.

 

Прочитаймо й заглибимося в слова, перекладені з польської мови, нашою скауткою Уляною Євчук : "Почніть мистецтво спокою в собі, для того, щоб ви, сповнені миром, могли нести мир іншим" (Святий Іван Павло ІІ).

 

 

 

 

 

 

Мир є плодом, який народжується в нас, але приходить як дар Духа. Він захоплює нас цілком, хоча найбільше відчуваємо його в нашому серці і в нашій душі. Його результати помітні зовні і поширюються на людей, що навколо нас. Справжній мир духу змінює наше бачення себе, людей, світу - дає нам повніше відчуття свободи.

 

Святе Письмо називає Бога - Богом Миру. Ісуса називають Князем Миру - Тим, який приносить мир, і ніби і є ним.

 

Приймаючи Віфлеємське Світло Миру - промінь, джерелом якого є місце народження Ісуса, приймімо бажання подолати в собі неспокій, який викликає страх, фобії. Нехай воно нам нагадує, що "Мир на землі зароджується в нашій душі". Бо навколо нас стільки є зла, скільки ми самі дозволяємо, а добра – стільки, скільки створимо своїми вчинками і помислами.

 

Скаути Організації Українських Скаутів готові до визначної місії року - поширення Віфлеємського Світла Миру, поширення добра, милосердя, доброти і толерантності. 

 

В Україні зараз війна, а ми передамо Світло Миру на Східну Україну, а отже українські скаути стануть справжніми посланцями миру для громадян нашої країни і світу в цілому.

 

Мир – В НАС! Пам'ятаймо про це!

 

Фото – www.skauty.org.ua

Джерело:

http://skauty.org.ua/blog/2014-12-09-917

Переглядів: 652 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 12:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024