Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Грудень » 11 » Єврокомісія виділила 63 тис. євро Червоному Хресту Білорусі для біженців зі сходу України
22:14
Єврокомісія виділила 63 тис. євро Червоному Хресту Білорусі для біженців зі сходу України

 

МИЛОСЕРДЯ  НЕ  ЗНАЄ КОРДОНІВ

 

     

 

      Гуманітарну допомогу отримають близько 2,4 тис.

      осіб, 1,2 тис. з яких перетнули кордон нещодавно

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Європейська комісія виділила 63 тис. євро на підтримку Товариства Червоного Хреста Білорусі для задоволення нагальних потреб груп біженців, які опинилися у Білорусі через конфлікт на сході України.

 

Як повідомили у Представництві Європейського Союзу в Україні, кошти було надано через Фонд допомоги постраждалим від природніх лих (DREF).

 

Серед новоприбулих найбільш вразливих біженців, які отримають талони на купівлю їжі, води та засобів гігієни, - понад 100 сімей з дітьми, 20 вагітних жінок, 480 сімей з одним із батьків, 300 непрацездатних і 300 літніх людей. Ці кошти також будуть використані для поповнення аварійного запасу, що його було використано влітку.

 

Як ідеться у повідомленні, щороку Єврокомісія робить внесок у Фонд допомоги постраждалим від природніх лих. Згідно з новою угодою, що була підписана 2014 року, Єврокомісія надала 1,5 млн євро Фонду допомоги постраждалим від природніх лих з метою підтримки національних Товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця у протистоянні незначним катаклізмам - з приводу яких, ймовірно, не буде міжнародної реакції.

 

 

Довідка:

Фонд допомоги постраждалим від природніх лих було створено Міжнародною Федерацією Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця у 1985 році. Його мета - надавати негайну фінансову підтримку національним Товариствам Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Відділ Єврокомісії з гуманітарної допомоги та цивільного захисту (ECHO) є ключовим донором фонду.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://time-ua.com/novini/ukraina-i-svit/8473-vrokomsya-vidlila-63-tis-vro-chervonomu-hrestu-blorus-dlya-bjencv-z-shodu-ukrani

 

Переглядів: 602 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 13:45
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024