Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Грудень » 18 » У новорічні свята дітей з Донеччини запорожці зігріють любов'ю і увагою
10:11
У новорічні свята дітей з Донеччини запорожці зігріють любов'ю і увагою

 

ЩОБ  «ЗОЛОТЕ ДИТИНСТВО»  НЕ  ВІДГОНИЛО  ПОЛИНОМ

 

 

У запорізькому міському Центрі допомоги, що по вул. 40-річчя  Радянської

України, 51)  26 та 27 грудня о 10:00 і 14:00, а також 28 грудня о 10:00

пройдуть дитячі новорічні програми для дітей-переселенців та дітей

учасників АТО.

 

 

 

 

 

 

 

Про це РепортерUA повідомила голова правління міського центру допомоги Тетяна Сулима.

 

- Це буде хороша дитяча програма з дуже гарними подарунками для дітей. Кожен подарунок - індивідуальний, там будуть і солодощі, й іграшки. Запрошуємо і дітей-переселенців та дітей, чиї батьки служать у зоні АТО, - повідомила Тетяна Сулима.

 

За її словами, всього на новорічні програми в Центр допомоги запросять близько 300 дітей. При цьому вона зазначила, що після Нового року в перших числах січня, якщо будуть бажаючі, міський Центр допомоги повторить програму для дітей.

 

Також 20 грудня о 10:00 відбудеться свято для дітей у парку «Дубовий гай» з відвідуванням тюбінгового гори «Білки» (квитки можна отримати в міському центрі допомоги з 9:00 до 16:00 з понеділка по четвер). Телефон для довідок та попереднього запису: 220-76-00; 066-183-20-30; 067-144-26-36.

 

Помічниками казкових Святого Миколая та Діда Мороза в цьому році стали і запорізькі рятувальники. У зв'язку з останніми подіями в країні цього року було прийнято рішення не проводити всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежників.

 

- А гроші, які призначалися на проведення фестивалю, діти вирішили передати у фонд подарунків новорічних і до дня Святого Миколая дітям-переселенцям. По всій Україні були диференційовано розподілені кошти, і в Запорізьку область нам вдалося випросити аж 6 тис. грн для придбання таких подарунків. 300 новорічних подарунків уже оплачені, ми чекаємо їх доставку з Харкова. І до дня Святого Миколая подарунки отримають 200 дітей у місцях масового проживання - в Бердянську (піонерський табір «Факел», «Парус») і в Запоріжжі (на «Чайці», на Великому Лузі), - розповіла начальник відділу зв'язків зі ЗМІ та роботі з громадськістю ГУ ДСНС України в Запорізькій області підполковник служби цивільного захисту Юлія Баришева.

 

Зокрема, запорізькі рятувальники планують вже завтра, 18 грудня, відвезти подарунки дітям до Бердянська. Також представники ДСНС запрошують волонтерів приєднатися до рятувальників і допомогти в організації свят для дітей-переселенців.

 

За словами Юлії Баришевої, на сьогодні в Запорізькій області через координаційний Центр при ДСНС пройшли реєстрацію близько 15 тис. дітей.

 

«Нам складно відстежити потоки дітей. У нас вони пройшли реєстрацію, але перевірити, чи всі вони тут або виїхали частково, складно. Це вже не в ходить в нашу компетенцію », - підкреслила Юлія Баришева.

 

У свою чергу заступник голови обласного Товариства Червоного Хреста України Надія Божок повідомила, що через Червоний Хрест в цьому році поки не заплановані централізовані заходи і подарунки для дітей-переселенців.

 

- У нас в Бердянську ініціативна група їх з числа самих же переселенців організувала акцію, і зараз вони вже готують сценарій, є у них подарунки, є у них спонсор і пройде таке свято, - повідомила вона.

 

Крім того, за її словами, найближчим часом в Запоріжжі по вул. Яценка, їх Товариство Червоного Хреста України відкриє центр психо - соціальної підтримки. У центрі, розрахованому на психологічну підтримку сімей у кризовий ситуаціях, теж будуть організовані свята для дітей.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті                     

Джерело:

http://reporter-ua.com/2014/12/17/v-novogodnie-prazdniki-detey-iz-donbassa-zaporozhcy-sogreyut-lyubovyu-i-vnimaniem

 

Переглядів: 548 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 10:44
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024