Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Грудень » 26 » Триває доправлення мешканцям Донеччини української та міжнародної допомоги
19:00
Триває доправлення мешканцям Донеччини української та міжнародної допомоги

 

ГУМАНІТАРНІЙ  КАТАСТРОФІ – НЕ  БУТИ!

 

     

     Українська влада та міжнародне співтовариство

     докладають максимум зусиль для допомоги

     постраждалим на сході України.

 

 

 

 

 

 

 

 

Учора ввечері до Краматорська та Сєвєродонецька доставлено гуманітарний вантаж від України. Наразі українська влада за допомогою фахівців ДСНС працює над доставкою цієї допомоги соціальним закладам, розташованим у населених пунктах, які постійно обстрілюються бойовиками. За домовленістю, доставці та розподілі гуманітарної допомоги долучаться співробітники Спеціальної моніторингової місії  ОБСЄ в України – про це повідомив голова місії Ертугрул Апакан.

 

На ділянці відділу «Станично-Луганське» прикордонники здійснили пропуск гуманітарного вантажу від українського відділення Міжнародного Комітету Червоного Хреста, який призначений для мешканців Луганської області. В вантажних автомобілях перевозили продукти харчування та медикаменти, загальна маса вантажу – 18 тонн.

 

Вчора у с. Маркове Костянтинівського району Донецької області відбулася урочиста передача шкільного автобуса для місцевої школи від міжнародної нафтопереробної компанії.

 

На Донбасі продовжується робота чеської благодійної організації PEOPLE IN NEED, яка відома в Україні під назвою «Люди в  біді». Вчора у. Селідове Донецької області чеські друзі України подарували 160 (ста шістдесятьом) вимушеним переселенцям картки з грошовою допомогою на суму еквівалентну 300 доларам США кожна.

 

В Артемівському районі організація «Людина в біді» разом з місцевої владою в рамках програми USAID «Підготовка до зими» вручила аналогічну допомогу 69 сім’ям переселенців.

 

Костянтинівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді видав 335 пакунків дитячого харчування матерям, які мають маленьких дітей та перемістилися з місць і районів проведення АТО, а також сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

 

Вчора у Мар’їнському районі Донецької області розпочато видачу гуманітарної допомоги від Міжнародного Червоного Хреста у вигляді будівельних матеріалів для відновлення житлових будинків, що постраждали під час обстрілів терористів.

 

Прес-служба ІАЦ РНБО

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://seo-top-news.com.ua/trivae-dopravlennja-meshkantsjam-donbasu-ukrajinskoji-ta-mijnarodnoji-dopomogi-73182/

 

Переглядів: 659 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 11:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024