Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Грудень » 29 » Через потужній снігопад закрито рух автошляхами у Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях
18:36
Через потужній снігопад закрито рух автошляхами у Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях

 

ХУРТОВИНИ  І  ЗАМЕТИ

 

     

 

     Через потужній снігопад закрито рух

     транспорту автошляхами у Миколаївській

     області, у Херсонській та Запорізькій областях.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник міністра інфраструктури України призначено Олександр Кава, передає УНН.

 

 

Через потужній снігопад закрито рух транспорту автошляхами у Миколаївській, ділянкою М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (на Таганрог), км 177- км 199 у Херсонській, обмежено – у Запорізькій областях.

 

 

Задля недопущення накопичення автотранспорту під час ліквідації наслідків зимової негоди закрито рух транспорту всіма автодорогами загального користування, державного та місцевого значення, у Миколаївській області.

 

 

 

 

З метою попередження утворення заторів обмежено рух вантажівок та пасажирських автобусів автомобільною дорогою М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта, на ділянці км 255+100- км 283+861 (від Дніпропетровської області до м. Запоріжжя), км 299+491 – км 340+000 (від м. Запоріжжя до м. Василівка) у Запорізькій області.

 

 

На Херсонщині закрито рух автомобільною дорогою М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (на Таганрог), км 177- км 199.

Нагадаємо, через хуртовини, ожеледицю та сильний вітер утворилися снігові перемети на дорогах Одещини. У зв’язку з цим заборонено в’їзд великогабаритного транспорту до Одеси, закрито рух всіх транспортних засобів за напрямком М-15 Одеса – Рені та ділянкою автомобільної дороги М-05 Київ-Одеса, км 320 – км 464.

 

 

ОПЕРАТИВНІ ДАНІ НОВИХ ОБМЕЖЕНЬ РУХУ

 

За оперативними даними запроваджено нові обмеження для руху транспорту

автошляхами у південних областях України через складні погодні умови.

 

Про це УНН повідомили у прес-службі Мінінфраструктури.

 

В Одеській області закрито рух для усього транспорту за напрямками: М-15 Одеса — Рені, М-14 Одеса — Мелітополь — Новоазовськ, М-16 Одеса — Кучургани, М-28 Одеса — Южний, Р-70 Одеса — Білгород-Дністровський — Монаші - /М-15/. Нагадаємо, що на Одещині також закрито для проїзду ділянку автодороги М-05 Київ - Одеса, км 320 — км 464. Крім цього, діють обмеження (заборона) руху великовагових та великогабаритних транспортних засобів на всіх напрямках в'їзду та виїзду до/з Одеси.

 

У Херсонській області, окрім ділянки дороги М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (на Таганрог), км 177- км 199; закрито рух на км 0+000 – км 55+000 автомобільної дороги Р-47 Херсон – Нова Каховка – Генічеськ.

 

Також до закінчення негоди закрито рух транспорту усіма автодорогами загального користування, державного та місцевого значення, на Миколаївщині. У Запорізькій області введено обмеження руху для всіх транспортних засобів дорогою М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта, на ділянці км 255+100 - км 340+000 (Дніпропетровської обл. до м. Василівка).

 

У ліквідації снігових заметів задіяно максимальну кількість дорожніх працівників та техніки.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1422493-cherez-potuzhniy-snigopad-zakrito-rukh-avtoshlyakhami-u-mikolayivskiy-khersonskiy-ta-zaporizkiy-oblastyakh

 

Переглядів: 582 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 14:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024