Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Грудень » 30 » На Півдні України - справжня снігова катастофа. Закриті 9 портів і 3 канали
23:07
На Півдні України - справжня снігова катастофа. Закриті 9 портів і 3 канали

 

СИЛЬНА  ХУРТОВИНА  

 

     

     Білгород-Дністровський, Бердянський,

     Ізмаїльський, Іллічівський, Одеський, Усть -

     Дунайський, Херсонський морські порти, а

     також порт "Октябрьск", і порт "Южний"

     станом на 18:00 год 29 грудня  працюють

     з обмеженнями швартових операцій і

     навантажувально - розвантажувальних робіт.

      

 

 

 

 

 

Як повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України, Маріупольський, Миколаївський, Ренійський, Скадовський морські порти працюють у штатному режимі. Окрім цього, канали "Гирло "Швидке", Бузько-Дніпровсько-Лиманський і Херсонський морський закриті для руху судів.

 

Також увечері в понеділок, 29 грудня, через шторм зупинена робота Керченської поромної переправи, повідомила "Єдина транспортна дирекція" РФ.

 

"Пориви вітру посилилися до 25 м/с, тому Керченська переправа закрита до поліпшення погодних умов", - йдеться в повідомленні.

 

За оперативними даними, у порту "Кавказ" своєї черги на пором очікують до 500 легкових і 120 вантажних автомобілів, у порту "Крим" - до 10 легкових та 18 вантажних. На вантажний лінії в порту "Новоросійськ" - 159 автомобілів, на розподільчому майданчику в місті Слов'янськ-на-Кубані - 205, у районі аеропорту в Керчі - ще 80 вантажівок, наголошується в повідомленні.

 

За даними Північно-Кавказького управління з гідрометеорології та моніторингу навколишнього середовища, ввечері в понеділок, 29 грудня, по Азовському морю очікується дуже сильний південний вітер з поривами 25-30 м/с, висота хвиль 1,5 - 2,0 м. Одеський припортовий завод (місто Южне Одеської області) евакуює людей, що застрягли у снігових заметах, 2 тисячі співробітників після робочої зміни не змогли покинути підприємство.

 

Як повідомили у відділі зв`язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС в Одеській області, в боротьбу зі стихією спільно з рятувальниками, службою автомобільних доріг і військовими вступили великі підприємства регіону, зокрема, вищезгаданий завод.

 

"За інформацією помічника директора заводу Олександра Шамаріна, технікою автотранспортного підприємства Одеського припортового заводу розчищена дорога від даного підприємства до повороту на Визирку і далі до 1-го залізничного мосту Южного. Надано допомогу пасажирам двох рейсових автобусів, в яких перебували 67 осіб", - розповіли у відділі.

 

Люди евакуйовані до актового залу заводу. Зараз проводяться роботи з розчищення дороги в напрямку 2-го залізничного мосту Южного, де затор транспорту - майже 1 км. Всього задіяні 12 одиниць техніки.

 

Надійшла інформація, що в районі 2-го залізничного мосту в легковому автомобілі знаходяться 2 вагітні жінки. На допомогу були направлені всюдиходи воєнізованого газорятувального загону. Жінки будуть евакуйовані до медичного центру заводу.

 

На території заводу також відкрито пункт обігріву, де вже знаходиться понад 10 осіб. Уся денна зміна Одеського припортового заводу - майже 2 тисячі осіб - не змогла виїхати з підприємства і залишилася на його території, де є всі необхідні умови перечекати негоду. У цілодобовому режимі працюють 5 їдалень, 5 буфетів, 4 магазини.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:
http://expres.ua/news/2014/12/29/122776-pivdni-ukrayiny-spravzhnya-snigova-katastofa-zakryti-9-portiv-3-kanaly

 

Переглядів: 628 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 07:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024