Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Січень » 1 » У новорічну ніч рятувальники роздавали застряглим на трасі під Миколаєвом гуманітарні продуктові набори
18:50
У новорічну ніч рятувальники роздавали застряглим на трасі під Миколаєвом гуманітарні продуктові набори

 

НЕСПОКІЙНА  СВЯТКОВА  НІЧ

 

     

     Надзвичайна ситуація природного характеру, що

     виникла внаслідок погіршення погодних умов на

     території Миколаївської області, призвела до того,

     що тисячі людей опинилися в скрутному становищі.

 

 

 

 

 

 

 

По кілька діб вони були змушені сидіти у власних автомобілях, на яких потрапили через снігові замети у «пробку» на трасах.  Найскладнішою виявилася ситуація на обласних автошляхах державного значення. Великі вантажні автомобілі, які транзитом слідували через Миколаївську область, зупинялися прямо посеред дороги, ускладнюючи цим рух легкових автомобілів.

 

«Спритні» водії, в надії «я швиденько проскочу», виїжджали на зустрічні смуги, створюючи аварійні ситуації. Все це призвело до того, що чотири доби поспіль рятувальники Миколаївщини боролися з наслідками негоди - витягали автомобілі із заметів, евакуювали людей до пунктів обігріву тощо.

 

Були серед «зимових полонених» і такі, які відмовлялися покидати свій транспорт посеред дороги і готові були чекати поки ситуація на автошляхах покращиться.  Зрозуміло, що тривале перебування у відрізаному від населених пунктів і від суб'єктів життєзабезпечення міста та області, призвело до того, що в багатьох закінчилися продукти харчування та гроші, щоб їх придбати. 

 

Тому, вже 1 січня в Новорічну ніч, рятувальники Миколаївщини, «озброївшись» гуманітарною допомогою у вигляді продуктів харчування, яку надали представники Департаменту соціального захисту населення, Товариство Червоного Хреста України і керівники підприємств, виїхали на дороги міста та області, щоб роздати цю допомогу водіям.

 

Ті продуктові набори, які сьогодні були виділені для допомоги людям, що опинилися в снігових заметах, були швидкого приготування. Це дозволяло їх вживати майже відразу. 

 

Як підкреслив начальник Головного управління ДСНС України в Миколаївській області Максим Грицаєнко: «Ми розуміємо кожного, хто сьогодні опинився в складній ситуації і змушений перебувати в полоні погодних умов. Звичайно, не всі можуть покинути свої автомобілі. Ми ж прагнемо допомогти всім, хто цього потребує. Тому ті продукти, які надали нам представники департаменту соціального захисту населення, ми намагалися якомога швидше доставити адресатам, тому що розуміємо - це їм дуже потрібно!»

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://novosti-n.org/news/read/81583.html

 

Переглядів: 557 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 05:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024