Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Січень » 3 » У Скадовську працює пункт обігріву
22:52
У Скадовську працює пункт обігріву

 

 

ТЕПЛО ДУШІ  ДОБРОТВОРЦІВ

 

 

 

Зазвичай із зимовими святами приходять

і люті морози.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тому з метою забезпечення соціального захисту бездомних громадян та запобігання їх загибелі від переохолодження ще заздалегідь в місті Скадовську на території пожежної частини розпочав роботу пункт обігріву для громадян, які потребують такої допомоги, передає прес-служба Скадовської райдержадміністрації.

 

Опікуються тими, хто потребує тепла та їжі в несприятливу погоду рятувальники МНС, волонтери, працівники управління праці та соціального захисту населення та територіального центру, представники Червоного Хреста. Відігріти, нагодувати та напоїти гарячим чаєм вони готові усіх, хто цього потребує.

 

На теперішній час відвідує пункт 4 бездомних громадян, які отримують гаряче харчування, теплий одяг, що був у вжитку. Патронажні медичні сестри Червоного Хреста роз’яснюють правила безпеки, як не застудитись та запобігти переохолодженню, вимірюють артеріальний тиск. Щоденно черговою медичною сестрою центральної районної лікарні здійснюється обстеження стану здоров’я громадян, що перебувають в пункті обігріву.

 

В разі необхідності проводиться госпіталізація. При Радгоспненській лікарні зарезервовано декілька ліжок для самотніх людей похилого віку та інвалідів. В лікарні люди безкоштовно забезпечені гарячим харчуванням, мають можливість перебувати в теплих палатах, оглядаються медичними працівниками, отримують необхідну медичну допомогу. З ними проводяться профілактичні бесіди з огляду попередження відморожень, переохолодження, профілактики гострих респіраторних захворювань та грипу.

 

На сьогодні 6 бездомних громадян влаштовано на лікування до дільничної лікарні, 2 з них перебувають у черзі для направлення на постійне місце проживання до будинків-інтернатів області.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://most.ks.ua/news/type/1/url/u_skadovsku_pratsjuje_punkt_obigrivu

 

Переглядів: 638 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 10:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024