Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Січень » 10 » У Сєвєродонецьку пройшла благодійна акція "Молодий Дід Мороз"
22:58
У Сєвєродонецьку пройшла благодійна акція "Молодий Дід Мороз"

 

СВЯТО ДЛЯ  ДІТВОРИ

 

 

 

У Сєвєродонецьку пройшла благодійна акція

"Молодий Дід Мороз" 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хто в ошатній теплій шубі, з довгою білою бородою, в Новий рік приходить в гості, і рум'яний, і сивий? Правильно, діти, - «Молодий Дід Мороз».

 

Ця благодійна акція, що зародилася шість років тому, припала до душі і молоді, і дітям, ставши рідний і звичною. З ініціативи відділу молоді та спорту Сєвєродонецької міської ради, за підтримки благодійників, активні юнаки та дівчата, одягнувши яскраві костюми, спорядившись мішками з подарунками, відвідують маленьких дітей напередодні Нового року.

 

Цієї зими акцією було охоплено близько сотні дітей, серед яких: діти-інваліди, постраждалі внаслідок аварії на ЧАЕС, діти під опікою та з багатодітних сімей.

 

Подарунки для малюків допомогли придбати:

 

ДП «Сєвєродонецьке лісомисливське господарство», ПрАТ «СНВО «Імпульс», міська організація Товариства Червоного Хреста України, магазини «Чайка», "Водолій" та ін.

 

Аж 11 пар Дідусів Морозів і Онучок Снігурочок, у супроводі інших казкових персонажів, вишикувалися в колону і пройшли по Радянському проспекту до будівлі виконкому, весело вітаючи зустрічних перехожих і водіїв зі святами.

 

Учні Сєвєродонецького ВПУ, СТІ, хіміко-механічного технікуму, ЗОШ №16, №4, професійного ліцею, СІ МАУП та члени скаутської організації «Пласт» цього року вирішили розпочати свій благодійний марафонський забіг з відвідин керівників нашого міста.

 

Порцію новорічного настрою та святкові сувеніри отримали міський голова Валентин Казаков, його заступники, керівники відділів.

 

«Вперше за час проведення акції молодь вирішила привітати керівництво міста, підтримати його у передсвяткові дні, розуміючи всю складність покладеного на них завдання у цей непростий час, - розповіла головний спеціаліст відділу молоді та спорту Світлана Попова. - Хочу подякувати нашим постійним учасникам і благодійникам, адже жоден захід, ні одну акцію не можна було б провести без активної участі та підтримки однодумців. На перший погляд наша акція створена для дітей пільгових категорій, але насправді молоді люди отримують від неї не менше задоволення. Діти розуміють, що віддавати, дарувати радість, теплоту, позитивні емоції - це так само приємно, як і отримувати».

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://vchaspik.ua/region/297557v-severodonecke-proshla-blagotvoritelnaya-akciya-molodoy-ded-moroz

 

Переглядів: 707 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 05:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024