Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Січень » 14 » У Корабельному районі м. Миколаєва юні волонтери організували свято для дітей переселенців (ВІДЕО)
21:26
У Корабельному районі м. Миколаєва юні волонтери організували свято для дітей переселенців (ВІДЕО)

 

СВЯТО  ДОБРИХ  СЕРДЕЦЬ

 

     

      10 січня в Жовтневому районному будинку

      культури пройшло Різдвяне свято для дітей

      переселенців з Донецької та Луганської

      областей, який організувала благодійна

      організація «Світ не без добрих сердець».

 

 

 

 

 

 

 

 

Більше 20-и юних волонтерів, на чолі зі своїм керівником та ідейним натхненником, - жителем Корабельного району Тимофієм Мірошниченком, -впродовж місяця «збирали» концертну програму.

 

 

 

 

Перед концертом волонтери провели в холі ДК ігровий флешмоб. Гра в «хусточку» так захопила всіх, що навіть дорослим хотілося згадати своє безтурботне дитинство і приєднатися до своїх малят.

 

 

 

 

Малювали Сніговиків, заглядали під ялинку, танцювали ... Час минув непомітно, а головне - весело. І ось двері в зал відкриті, і всі готові отримати задоволення і насолодитися виступами талановитих хлопців-миколаївців.

 

Перед початком вистави Валентин Красножон, заступник голови Корабельної райдержадміністрації, привітав усіх з Новим роком,  побажавши миру і добра.

 

 

 

 

У залі було не так багато глядачів, але артистів це не бентежило. Всі вони з нетерпінням чекали свого виходу, стоячи за кулісами. Кожен виступ був яскравим і неповторним: співаки, танцювальні колективи, неодноразово виходячи на сцену, дарували частинку свого серця і душевного тепла присутнім.

 

 

 

 

Відзначились талантами і запрошені. Вони взяли участь у невеликій лотереї, в якій щасливчики, продемонструвавши свої таланти, отримували приємні і корисні призи: м'які іграшки, канцелярські товари, розвиваючі ігри.

 

 

 

 

Свято пройшло на одному диханні, а після концерту дітям віком до 14-ти років вручили подарунки, придбані на кошти приватних підприємців, які погодилися допомогти молоді для благодійних цілей.

 

Тато одного з юних обдарувань побажав дітям добре вчитися, старатися завжди мати свою власну думку, бо, на його погляд, тільки від безграмотності можливі такі творити «чудеса», які спіткали нині нашу країну.

 

 

 

 

Тимофій Мірошниченко під час заходу був невловимий, переживаючи про те, щоб все пройшло на гідному рівні. Як повідомила Тетяна Медведєва, представник організації Червоного Хреста в Корабельному районі, Тимофій (комунікабельний і чуйна людина, у якої безліч ідей) став волонтером року за результатами конкурсу, який проводився обласною організацією волонтерів у листопаді 2014-го.

 

 

 

Сам Тимофій Мірошниченко - досить скромний, безкорисливий і працьовитий хлопець. Вже по закінченню свята, він і Єва Головата з його команди, - побажали всім миру, спокою та віри у свою мрію.

 

Автор - Наталія Турухіна

 

 

 

Фото - www.korabelov.info

Джерело:

http://www.korabelov.info/v-korabelnom-rajone-yunye-volontery-organizovali-prazdnik-dlya-detej-iz-semej-pereselentsev-video.html

 

 

Переглядів: 594 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 07:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024