Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Січень » 17 » Червоний Хрест в Ізмаїлі підбив підсумки діяльності
12:57
Червоний Хрест в Ізмаїлі підбив підсумки діяльності

 

ВАГОМІ  ПЛОДИ  СПІВПРАЦІ

 

       

        Напередодні закінчення року, 31 грудня 2014,

        Ізмаїльська організація Товариства Червоного

       Хреста України підбила підсумки роботи

       з навчання першої невідкладної допомоги.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На фото: Голова Ізмаїльської організації ТЧХ - Галина  Дімова вручає Заступнику начальника Ізмаїльського МВ МВС України в Одеській області, підполковнику міліції - Володимиру Басову Грамоту Червоного Хреста за особистий внесок у співпрацю міліції та червонохрестівців.

 

 

З початку відкриття курсів, починаючи з 24 червня 2014, а також за колективними та індивідуальними заявками бажаючих, - підготовлено торік 200 осіб.

 

Підбиваючи підсумки, голова Ізмаїльської організації Товариства Червоного Хреста - Галина Семенівна Дімова підкреслила, що початок плідній роботі з міліцією було покладено раніше, у ряді заходів, проведених спільно з особовим складом ГО МВС України в Одеській області в 2013.

 

На підбитті підсумків був присутній Заступник начальника Ізмаїльського МО ГУ МВС України в Одеській області, підполковник міліції - Володимир Миколайович Басов, який стояв біля витоків цієї співпраці у листопаді 2013 року, задовго до офіційного відкриття курсів Червоного Хреста.

 

Тоді і розпочалося навчання всього особового складу Ізмаїльської міліції типовим прийомам: серцево - легеневої реанімації, першої допомоги при травмах і кровотечах.

 

Володимиру Миколайовичу була вручена Грамота Червоного Хреста за особистий внесок у підтримку важливості цього аспекту діяльності.

 

Дана робота, яку міський Червоний Хрест проводив у тісній співпраці з Ізмаїльською станцією швидкої та екстреної невідкладної допомоги, Ізмаїльським медичним училищем, з установами ІЦГБ дозволила провести низку спільних заходів під назвою «Збережемо життя на дорогах Ізмаїльщини - навчимо першої допомоги!» Вони визнані найбільш рейтинговими, як на рівні області, так і на всеукраїнському рівні, про що висвітлювалося на сайті НК Товариства Червоного Хреста України (redcross.org.ua (новини - листопад 2013)), вищестоящої організації, а також у всіх ЗМІ та на Ізмаїльському ТБ.

 

Курси з навчання першої допомоги, а також спеціальний майстер-клас для осіб призовного і моблізаціонного віку, поєднаний з навчанням головних принципів міжнародного гуманітарного права, проводяться Ізмаїльським Червоним Хрестом в будівлі міської поліклініки Ізмаїльської центральної міської лікарні по мірі комплектації груп (вул. Клушина, 6 - 4 поверх, Актова зала, запис в понеділок з 11.00 до 15.00 або за телефоном: 095-475-42-35).

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://bessarabiainform.com/2015/01/krasnyj-krest-v-izmaile-podvel-itogi-deyatelnosti/#ixzz3P4GMcdKt

 

Переглядів: 609 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 09:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024