Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Січень » 23 » Завершився 10-й ювілейний різдвяний благодійний телемарафон «Бог багатий милосердям»
23:06
Завершився 10-й ювілейний різдвяний благодійний телемарафон «Бог багатий милосердям»

 

ЮВІЛЕЙНИЙ  ТЕЛЕМАРАФОН

 

 

 

У світлі різдвяні дні на Волині стало доброю

традицією проводити різдвяний благодійний

телемарафон «Бог багатий милосердям».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Головною метою цього заходу, організованого Волинською радою церков, Волинською ОДА, Волиньрадою та Луцькою міською радою є збір коштів для дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, а цього року – і для дітей, які втратили батьків на Майдані та чиї батьки загинули у зоні АТО, захищаючи Незалежність та цілісність України. Про це повідомляє «Волинська правда».

 

 

 

 

Під час концерту, який транслював канал "Нова Волинь", різдвяні піснеспіви пролунали у виконанні церковних хорів Волинської та Володимир -Волинської єпархії УПЦ, Волинської єпархії УПЦ КП, Луцького екзархату УГКЦ, Луцької дієцезї РКЦ, Волинських об’єднань церков ЄХБ, ХВЄ та АСД.

 

 

 

 

Урочисте закриття телемарафону відбулося за участі голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, голови Волинської облради Валентина Вітра та головуючого Волинською радою церков голови Волинського об’єднання церков ЄХБ єпископа Ярослава Троця.

 

 

 

 

«Я хочу щиро подякувати усім, хто долучився до проведення цього телемарафону. Це показує ваше християнське відношення до ближнього і Бог віддасть вам зa це сторицею», - сказав, звертаючись до присутніх, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

 

 

 

 

«Дякую усім керівникам і віруючим християнських Церков Волині, які долучились до цього благодійного телемарафону, який ми проводимо вже в десяте. І ми молимо Господа нашого Ісуса Христа щоб він послав мир на нашу землю, щоб припинилась війна і ненависть, щоб не гинули наші юнаки, щоб жінки не ставали вдовами, а батьки і матері не втрачали дітей, а діти не ставали сиротами. І зараз ми намагаємось творити добро, бо завтра може бути вже пізно. Ще раз вітаю вас із святом Різдва Христового. Христос Народився!», - сказав у своєму слові головуючий ВРЦ голова Волинського об’єднання церков ЄХБ єпископ Ярослав Троць. 

 

 

 

 

Своєю чергою молодіжний хор церкви ВО ЄХБ «Дім Єванеглія», спільно із об’єднаним симфонічним оркестром виконав духовний гімн України «Боже Великий Єдиний».

 

 

 

 

Як проіфнормувала голова Волинської ОО Товариства Червоного Хреста України Валентина Пришко, за час проведення цьогорічного телемарафону було зібрано більше 10 тисяч гривень. Усього за 9 попередніх років проведення цієї акції на Волині зібрали більше 1 мільйона 155 тисяч гривень.

 

 

 

 

 

Наша довідка

 

Всі, хто бажав зробити пожертвування, мали можливість протягом 16 січня підійти до благодійних скриньок Червоного Хреста, які були розміщені у фойє облмуздрамтеатру.

 

Також збір коштів у скриньки Червоного Хреста проводився волонтерами, які щорічно беруть активну участь в телемарафоні. Цього року до даної акції були залучені юні волонтери, - учні 8 - 9 класів Заборольської ЗОШ І-ІІІ ст. та Луцької ЗОШ №10, а також  студенти ІІ курсу Ківерцівського медичного коледжу.

 

На самий Йордан, 19 січня 2015 року, у офісі Волинської обласної організації Товариства був проведений ретельний підрахунок коштів, зібраних у скарбнички Червоного Хреста. Виявилося, що у підсумку тепер є більше, ніж раніше оприлюднювалися попередні результати за 16 січня, і загальна сума  збільшилася понад 20 000 грн. 

Для усіх бажаючих внести свою часточку у благодійність, приєднавшись до збору коштів на допомогу знедоленим, повідомляємо банківські реквізити   Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України. 

 


Назва організації:  ВОО Товариства Червоного Хреста України

Р/р:   26049000000035

МФО банку:   300023  ПАТ «Укрсоцбанк»

Код ЄДРПОУ:   02940115 

Призначення платежу – «На благодійний різдвяний марафон».

 

 

Збір коштів у Товаристві Червоного Хреста Волинської області на цю різдвяну благодійну програму буде тривати до 1 березня 2015 р. 
 

 

 

Фото – www.pravda.lutsk.ua

Джерело:

http://www.pravda.lutsk.ua/ukr/news/70713/

 

Переглядів: 779 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 05:32
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024