Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Січень » 23 » Благодійність 2014 мовою фотографії
08:46
Благодійність 2014 мовою фотографії

 

ЗУПИНЕНА  MИТЬ

 

   

 

   На V Всеукраїнський фотоконкурс «Благодійність

   крізь призму об’єктива» надійшло понад 500

   світлин про благодійність і волонтерство.

   Левова частка має яскраве патріотичне

   забарвлення.

 

 

 

 

 

 

 

Водночас виставка нагадує про людей, які потребують нашої допомоги в усі часи: і мирні, і  буремні. Фото благодійності доводять, що в Україні навіть під час війни не припиняють творити добро у повсякденному житті громад, не забувають про доброчинні ініціативи в освіті, спорті, культурі. 

 

 

Як благодійність об’єднує…

 

«Соцдослідження свідчать, що понад 70% українців займалися благодійністю упродовж 2014 року. А грошові пожертви виросли вдесятеро, порівняно з 2012 роком, і середній розмір склав тисячу гривень на рік! Переважно люди віддають на потреби армії. Патріотизм і благодійність переплелися», - розповіла Анна Гулевська-Черниш, директор Українського форуму благодійників.

 

«Благодійність крізь призму об’єктива» перегукується з нашою виставковою і просвітницькою роботою. Це те, що не залишає байдужим», - прокоментувала Людмила Давидовська, завідувач сектору організації виставок Національного музею Тараса Шевченка

 

…і допомагає відкрити по-новому себе та знайомих

 

Частина світлин зафіксувала моменти благодійності і волонтерства, якими займаються самі фотографи. Для них це можливість зупинити мить, подивитися відсторонено на власну роботу і розказати про свої почуття близьким і далеким.

 

Так сталося з Марією Сологуб, яка виборола спеціальний приз у номінації «Волонтерство змінює світ». На церемонію нагородження вона прийшла із подругою, для якої фотографічний талант Марії став відкриттям, а волонтерство – інструментом вдосконалення власної душі, країни і світу в цілому. 

 

Фото заходять у душу без стуку, але під музику

 

У супроводі живої музики переможці V Всеукраїнського фотоконкурсу «Благодійність крізь призму об’єктива» отримували нагороди, розповідали про свої давні стосунки із благодійністю або про зовсім свіжі історії добрих справ, які ще чекають на продовження.

 

Церемонія перетворилася на театральне дійство і сеанс позитивних емоцій завдяки виступам українських музикантів.

 

 

 

 

Ліризм бандури змусив забути про метушню великого міста в руках Ярослава Джуся, володаря призу глядацьких симпатій телешоу «Україна має талант-2». «Драйвував» гостей гурт «Впеше Чую».

 

 

 

 

А благодійність мовою саксофона зазвучала завдяки Вадиму Вітвіцькому, лауреату міжнародного фестивалю і кавалеру Хреста Георгія Переможця ІІ ст.

 

Як побачити на власні очі

 

Фотовиставка мандруватиме Україною впродовж усього 2015 року. До 31 січня 2015 р. включно експозицію «Благодійність крізь призму об’єктива» можна відвідати в Києві щодня, крім понеділка, з 10.00 до 17.30 (бульвар Тараса Шевченка, 12).

 

Про подальші «туристичні» плани фотовиставки, відгуки учасників і партнерів фотоконкурсу розкажуть наші новини на сайті та оновлення на Фейсбсук-сторінці УФБ

 

 

Фото – www.ufb.org.ua

Джерело:

http://ufb.org.ua/aboutus/novini-forumu.htm?id=4062

 

Переглядів: 618 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 09:44
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024