Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Січень » 27 » Червоний Хрест заявив про виділення маріупольцям гуманітарної допомоги на більш ніж чотири мільйони гривень
20:29
Червоний Хрест заявив про виділення маріупольцям гуманітарної допомоги на більш ніж чотири мільйони гривень

 

ЧЕРВОНИЙ  ХРЕСТ - МАРІУПОЛЮ

 

 

Представники Товариства Червоного Хреста

України надали постраждалим після обстрілу

жителям Маріуполя гуманітарну допомогу

на суму 4 120 772 гривні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про це під час прес-конференції повідомив президент Товариства Червоного Хреста України Іван Усіченко, передає кореспондент ГолосUA. За його словами, представники організації надавали потерпілим жителям Маріуполя продукти харчування, предмети гігієни та фінансову допомогу.

 

 

 

 

«Наші співробітники роздали близько 1 тисячі ковдр, простирадл, рушників і 12 спальних мішків. Від Міжнародного Комітету Червоного Хреста було направлено 10 рулонів полімерної плівки і 90 рулонів брезенту. Також ми надали продукти харчування, в тому числі розчинні супи, 1250 кілограм сухого молока і так далі. Постраждалим були виділені й перев'язувальні матеріали», - розповів І. Усиченко.

 

 

 

 

 

 

У свою чергу командир загону першої допомоги національного комітету Червоного Хреста, керівник групи швидкого реагування Тарас Логінов зазначив, що його підлеглі приступили до надання першої допомоги відразу ж після закінчення обстрілу.

 

«Деякі представники нашого загону жили в мікрорайоні «Східний» і приступили до надання допомоги буквально з перших хвилин після закінчення обстрілу. Можу відзначити, що наша організація намагається прогнозувати ситуацію і підстрахуватися, тому в грудні 2014 року було завезено певну кількість гуманітарної допомоги, яку після обстрілу почали роздавати постраждалим», - підсумував Т. Логінов.

 

 

 

Фото – зі сторінки ТЧХУ у Facebook

Джерело: http://ua.golos.ua/suspilstvo/krasnyiy_krest_zayavil_o_vyidelenii_mariupoltsam_gumanitarnoy_pomoschi_na_bolee_chem

Переглядів: 557 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 07:34
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024