Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Січень » 28 » Звіти і вибори у Червоному Хресті: Черкащина готується до весняного старту початку компанії
14:07
Звіти і вибори у Червоному Хресті: Черкащина готується до весняного старту початку компанії

 

ПІДСУМКИ, ВИБОРИ  І  ПЛАНУВАННЯ

 

       

 

        Голови міськрайонних організацій Червоного

        Хреста Черкащини взяли участь в семінарі з

        питань проведення звітно-виборної кампанії

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Днями на базі навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області для голів міськрайонних організацій Товариства відбувся семінар з питань проведення звітно-виборної кампанії в осередках Червоного Хреста Черкащини.

 

 

Так, відповідно до статуту та Постанови Президії Правління Товариства Червоного Хреста України від 16 грудня 2014 року “Про підготовку до проведення звітно-виборної кампанії в організаціях Товариства Червоного Хреста України в 2015 році” звітно-виборні збори та конференції в первинних організаціях проводяться протягом січня-березня 2015 року. В квітні-травні поточного року відповідні заходи пройдуть в міських та районних організаціях.

 

 

Як показує багаторічний досвід діяльності Червоного Хреста області, активно працюють первинні організації Товариства, які очолюють провідні спеціалісти, голови профспілкових організацій, в навчальних закладах – заступники директорів з  виховної роботи або соціальні педагоги, в сільській місцевості – сільські голови, секретарі рад.

 

 

 

 

Тож аби забезпечити на належному рівні проведення звітно-виборної кампанії в організаціях Червоного Хреста, голова обласної організації Іван Гретченко звернувся до керівництва облдержадміністрації з проханням підтримати районні осередки Товариства в організації та проведенні звітно-виборних конференцій у квітні-травні цього року. А за можливості – запросити представників районної влади до участі в означених заходах.

 

 

Крім того, протягом семінару були розглянуті та обговорені питання щодо подальшого розвитку системи навчання населення навичкам надання першої допомоги, готовності організацій до активних дій в разі виникнення надзвичайних ситуацій.

 

 

Важливим питанням залишається надання допомоги переміщеним особам на території області та передачі гуманітарної допомоги Донецькій області, зокрема Маріупольській міській організації Товариства Червоного Хреста.

 

 

 

Фото – www.redcross.ck.ua

Джерело:

http://redcross.ck.ua/?p=4625#more-4625

 

Переглядів: 625 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 11:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024