Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Січень » 28 » Добропільські правоохоронці надали допомогу місцевому відділенню Товариства Червоного Хреста України
22:19
Добропільські правоохоронці надали допомогу місцевому відділенню Товариства Червоного Хреста України

 

СИТУАЦІЯ  ВИМАГАЄ  СПІВПРАЦІ

 

   

    З метою доставки першої допомоги, яка

     розподіляється між нужденними людьми,

     керівник Добропільського міськвідділу міліції

    Владислав Іліенко спільно з начальником сектора

    режимно - секретної частини Павлом Малієм

   відвідали тутешній Червоний Хрест.

 

 

 

 

 

 

 

Товариство Червоного Хреста м. Добропілля потребує постійної підтримки для здійснення медико-соціальних програм, що вимагають значних матеріальних ресурсів.

 

На сьогоднішній день організація приділяє особливу увагу наданню психолого-соціальної допомоги людям, які прибули із зони АТО. Співробітники Добропільського МВ не могли залишитися байдужими до даних подій і взяли активну участь у підтримці переселенців, відвідавши Добропільський Червоний Хрест, для якого були придбані продукти харчування та засоби гігієни.

 

- Ми хочемо внести посильний внесок у безперечно хорошу і таку необхідну справу, якою займається Червоний Хрест, - зазначив в.о. начальника Добропільського МВ Владислав Іліенко. - Надалі ми будемо намагатися продовжувати надавати допомогу там, де вона найбільш потрібна. На своєму досвіді можемо запевнити: допомагати людям - справа приємна, тому сміливо закликаємо також й інших підставити плече допомоги у важкій долі співвітчизників. Ми сподіваємося, що в цей нелегкий для нас час, кожен з розумінням і милосердям поставиться до чужої біди.

 

Від імені правоохоронців майор міліції Іліенко висловив подяку всім небайдужим, співробітникам Добропільського Червоного Хреста і волонтерам за їх безмежний внесок у поліпшення життя людей. Адже головна мета Червоного Хреста – милосердя і міцний мир. Світ - це не тільки відсутність війни, а співпраця між державами і народами, заснована на повазі свободи, незалежності, рівноправності та прав людини.

 

У свою чергу Червоний Хрест провів зі співробітниками Добропільського МВ курси теоретичних і практичних занять на тему: «Надання першої медичної долікарської допомоги при травмах, пораненнях, опіках та інших екстрених станах з використанням підручних засобів».

 

 

Прес-служба Добропільського МВ  ГУ МВС України в Донецькій області

 

 

Фото – пресс-служби Добропільської МВ ГУ МВС України в Донецькій області

Джерело:

http://www.06277.com.ua/news/723196

 

 

Переглядів: 576 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 09:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024