Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Лютий » 11 » Австрійські компанії підтримують організацію зимового відпочинку для 200 дітей зі Сходу України
14:11
Австрійські компанії підтримують організацію зимового відпочинку для 200 дітей зі Сходу України

 

ПІЗНАННЯ  ЄВРОПИ

 

   

 

    Австрійський Федеральний уряд та Палата економіки

    надали можливість організувати зимові канікули

    в Австрії для 200 дітей зі Східної України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Запрошення озвучили під час візиту Федерального канцлера Австрії Вернера Файмана та Президента Палати економіки Австрії Крістофа Ляйтль і зустрічі з Президентом України Петром Порошенком у вересні 2014.

 

Реалізація та подальший супровід цього успішного проекту були підтримані благодійними внесками австрійських компаній, які ведуть бізнес в Україні: Eurogold Industries, Райффайзен Банк Аваль, Porsche Finance Group, Pottinger, Фішер Мукачево, Siemens, BILLA, Greiner Packaging.

 

Благодійний фонд «СОС Дитяче містечко» був залучений Посольством Австрії в Україні для реалізації проекту в якості основного партнера. «СОС Дитяче містечко» працює в Україні протягом 11 років, розгортаючи свої програми допомоги сім'ям зі складними життєвими ситуаціями та дітям, позбавленим батьківського піклування. У 2012 році організація розпочала роботу в Луганській області; з 2014 – системно надає підтримку сім'ям переселенців з дітьми.

 

 

 

 

200 дітей насолодилися відпочинком в старовинному замку Шілляйтен, де розташований сучасний спортивний центр. Австрійські господарі підготували для діточок смачне харчування, комфортні номери і величезну кількість спортивних занять під керівництвом досвідчених тренерів. Культурну програму, арт-терапію та інші заходи, необхідні для подолання стресу у дітей, які, незважаючи на юний вік, вже мають уявлення про збройний конфлікт, провели фахівці «СОС Дитяче містечко».

 

Австрійські компанії забезпечили медичним страхування дітей та дорослих, а також 5-ма комфортабельними автобусами для здійснення подорожі. Компанія BILLA потурбувалася про харчування всіх учасників поїздки, надавши понад дві тисяч ланч-боксів.

 

«Наша компанія з відкритою душею зробила свій внесок у реалізацію цього благодійного проекту. Ми від щирого серця вдячні за можливість взяти участь в організації "казкових канікул" для дітей з окупованих територій, тим паче в такий складний для них час. Судячи зі щасливих облич дітей на фотографіях, ми дуже раді, що все, що було задумано, вдалося успішно втілити в життя і наша компанія була однією з ланок ланцюга, який з'єднував процес від початку і до повернення дітей на рідну землю.» - Коментує Оксана Мандзюк, Операційний директор BILLA Україна.

 

«Діти-переселенці зі східних областей нашої країни зараз потребують особливої уваги і турботи. Ми, як соціально відповідальна компанія, не на словах, а на ділі, з радістю відгукнулися зробити значний внесок у реабілітацію цих дітей. Дивлячись на прекрасні фотографії, зроблені під час поїздки, ми бачимо, що дітям вдалося побувати в справжній зимовій казці "- розповідає Олена Самбрус, - директор департаменту "Корпоративних комунікацій" Сіменс Україна".

 

В Австрії діти були оточені увагою і любов'ю: приватні особи і компанії, персонал спортивних та розважальних комплексів, тішили подарунками та створювали особливі умови для дітей з України. Сам канцлер Австрії Вернер Файман відвідав Шілляйтен та подарував дітям рюкзаки для подорожей.

 

За 10 днів відпочинку діти були переповнені позитивними враженнями: для багатьох з них це була перша подорож за межі України, у якій юні українці відчули себе бажаними гостями.

 

«Коли країна переживає важкі часи, бізнес не повинен залишатися осторонь, особливо якщо мова йде про надання допомоги дітям. Тому Porsche Finance Group з радістю підтримала ініціативу Австрійського Федерального уряду і Палати економіки, і в грудні 2014 року перерахувала кошти на реалізацію цього благодійного проекту. Ми завжди готові до підтримки соціальних проектів і благодійних програм, тому вже багато років співпрацюємо з Товариством Червоного Хреста України, фінансово допомагаючи в реалізації їхніх ініціатив. Сьогодні надавати допомогу суспільству і робити все можливе для того, щоб люди отримували її вчасно і в необхідній кількості – завдання не лише держави, бізнесу, а й особисто кожного з нас» - розповідає Олена Коренчук, директор Porsche Finance Group.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://www.business.ua/articles/media_view_ukr/87186/

 

Переглядів: 727 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 23:38
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024