Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Лютий » 13 » Голова обласної ради Черкащини В.Коваленко подякувала червонохрестівцям області за cпівпрацю
17:45
Голова обласної ради Черкащини В.Коваленко подякувала червонохрестівцям області за cпівпрацю

 

ПІДСУМКИ  І  ПЕРСПЕКТИВИ

 

     

     11 лютого 2015 року відбулося засідання

     президії Правління Черкаської обласної

     організації Товариства Червоного Хреста

     України, яке провів її голова, депутат

     обласної ради Іван Гретченко.

 

 

 

 

 

 

 

 

У роботі засідання взяла участь голова обласної ради Валентина Коваленко, представники структурних підрозділів облдержадміністрації, голови міськрайонних осередків Товариства та інші.

 

До порядку денного були внесені питання про підсумки роботи організації за 2014 рік, зокрема щодо участі Товариства в наданні допомоги учасникам антитерористичної операції, переміщеним особам з південних та східних областей України, а також усім категорійним громадянам області.

 

Виступаючи зі звітом проробленої роботи за минулий рік, окреслюючи основні напрацювання організації Іван Гретченко відзначив, що особливу увагу було приділено: роботі з підготовки населення до надання першої медичної допомоги; створенню в районах стратегічних недоторканних запасів продовольчих та харчових продуктів на випадок надзвичайних ситуацій й укладенню угод з магазинами продовольчих товарів і станціями паливних матеріалів про виділення при надзвичайних ситуаціях продуктів харчування й палива для обслуговування автотранспорту; проведенню ряду соціальних та благодійних акцій і заходів, зокрема зі збору меду («Бджілка»), одягу, взуття і продуктів харчування («Чобіток») тощо.

 

Слід зауважити, що зібрані речі й продукти були передані санаторію «Руська Поляна», дитячому відділенню обласного протитуберкульозного диспансеру, вимушено переміщеним зі східних областей України, Маріупольській міській організації ТЧХ, хоспісу на базі Черкаської міської лікарні №2, а також воїнам, які лікувалися в Харківському воєнному шпиталі та іншим категорійним верствам громадян.

 

Члени міськрайонних та обласного осередку ТЧХ також брали активну участь у реалізації обласних та районних програм медико-соціального спрямування.

 

«Особливу увагу звертаю на допомогу сім’ям, які стикнулися з горем втрати під час військового конфлікту наших бійців. Маємо зробити все можливе, щоб не залишилися поза увагою сім’ї, які спіткало таке горе» , – наголосив Іван Іванович.

 

 

 

 

Звертаючись до учасників засідання, голова обласної ради, перш за все, закликала присутніх вшанувати загиблих учасників бойових дій та мирних жителів хвилиною мовчання.

 

Під час виступу Валентина Коваленко відзначила активну участь Товариства у всіх ініційованих обласною владою заходах.

 

«Ми всі разом сьогодні маємо робити особливий наголос на нашій доброчинності й благодійності. – Сказала вона. - Це найменше, що ми можемо зробити для наших громадян, країни в цілому в сучасних складних умовах життя… Всі ми з вами сьогодні працюємо на вічне – на наш духовний статок в цей особливо складний історичний час для наших громадян… Тож вкрай важливо наскільки ми зреагуємо на ці потреби, відгукуючись на чуже горе… Проведено дуже багато ефективних благодійних акцій за участі Товариства Червоного Хреста й надалі, я сподіваюсь, продовжиться ця важлива робота».

 

Валентина Михайлівна відзначила також постійну опіку Товариства про воїнів АТО, незахищених, малозабезпечених та категорійних громадян, яким постійно надаються медичні та соціально-побутові послуги.

 

Вона закликала червонохрестівців взяти участь у пам’ятних заходах зі вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за свободу і незалежність України, що будуть відзначатись наприкінці лютого.

 

 

 

 

Відзначаючи працю тренера обласної організації Червоного Хреста Любові Коваль, котра здійснює підготовку фахівців з надання первинної медико-соціальної допомоги, голова обласної ради вручила їй Почесну грамоту обласної ради.

 

 

Прес-служба Черкаської ОДА

 

Фото – www.oblradack.gov.ua/

Джерело:

http://oblradack.gov.ua/novini/3083-golova-oblasnoyi-radi-podyakuvala-chervonohrestvcyam-oblast-za-aktivnu-dopomogu-gromadyanam.html

 

Переглядів: 625 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 09:28
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024