Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Лютий » 14 » За день до смерті Кузьма Скрябін вислав до Маріуполя книгу для благодійного аукціону (ВІДЕО)
22:05
За день до смерті Кузьма Скрябін вислав до Маріуполя книгу для благодійного аукціону (ВІДЕО)

 

АУКЦІОН  МИЛОСЕРДЯ

 

 

 

 

У Маріуполі 11 лютого стартував благодійний

інтернет-аукціон. Впродовж місяця щодня

будуть виставлятися лоти - особисті речі

українських зірок.

 

 

 

 

 

 

 

Кошти, виручені на аукціоні, підуть на р/р Червоного Хреста і будуть передані на допомогу постраждалим від обстрілу мікрорайону Східний.

 

Ідея та організація аукціону належить координаційній раді старшокласників Маріуполя. Діана Загорец, Микита Гайнутдинов і Софія Горбатенко - представники КСС - пропонували знаменитостям участь в аукціоні і самі збирали лоти.

 

«Ми виходили на зв'язок з багатьма відомими люди України, і нам дуже приємно, що жодне наше звернення не залишилося без відповіді. Кількість учасників та наданих ними лотів перевершило всі наші найсміливіші очікування », - розповіли працівникам сайту mariupol.tv учасники акції.

 

Лоти для благодійного аукціону надали Олександр Пономарьов, Кузьма Скрябін, Ярмак, Анастасія Приходько, Катя Осадча, Руслана, Вєрка Сердючка, Анна Седокова, Віталій Козловський, Злата Огневич, Світлана Лобода, Маша Єфросиніна, Микита Ломакін, Олександр Скічко, Аїда Ніколайчук, Оля Полякова , Джамала, Анатолій Анатоліч, Ірина Білик, Ольга Фреймут, Брати Борисенко, а також музичні групи «Океан Ельзи», «С.К.А.Й.», «Dzidzio», «Авіатор» та «ТіК».

 

Для аукціону зірки надсилали, в основному, футболки, диски, фотокартки з автографами, а також особисті речі.

 

Також будуть виставлені товари ручної роботи українських майстрів.

 

Найяскравіші і найдорожчі лоти - ободок Каті Осадчої, в якому вона вела свої телепередачі, диски «Океану Ельзи», футболки і книги Кузьми Скрябіна з автографами. Посилку з майбутніми лотами Андрій Кузьменко вислав за день до своєї смерті - в ній дві футболки і дев'ять авторських книг «Я, паштєт й армія».

 

Перший етап аукціону почався 11 лютого. Він проводиться в соціальних мережах. Щодня там викладаються один або кілька лотів. Торги за кожну річ тривають один день. Другий етап пройде наживо - 14 березня в ТРЦ «ПортCity» будуть виставлені найдорожчі лоти.

 

Виручені гроші будуть переведені на спеціально наданий відкритий міським товариством Червоного Хреста рахунок і будуть витрачені на допомогу постраждалим від артобстрілу маріупольцям.

 

 

 

 

 

Фото – www.mariupol.tv

Джерело:

http://www.mariupol.tv/news/society/mariupol/2601/video.html

 

 

 

Переглядів: 590 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 11.05.2024, 05:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024