Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Лютий » 27 » Арсеній Яценюк на зустрічі з МКЧХ: Гуманітарна катастрофа на Донеччині спричинена російською агресією
07:50
Арсеній Яценюк на зустрічі з МКЧХ: Гуманітарна катастрофа на Донеччині спричинена російською агресією

 

НІ – ГУМАНІТАРНІЙ  КАТАСТРОФІ!

 

       

       Очолювані Росією терористи, підкреслив

       Арсеній Яценюк, не пропускають українську

       гуманітарну допомогу через лінію зіткнення.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У четвер, 26 лютого, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк провів зустріч із президентом Міжнародного Комітету Червоного Хреста Петером Маурером .

 

Глава Уряду України висловив стурбованість «діями Росії та очолюваних нею терористів на території України»: «Як і було очікувано, президент Путін та очолювані Росією терористи порушили Мінські домовленості».

 

Арсеній Яценюк підкреслив, що люди, які зараз проживають на тимчасово непідконтрольних Україні територіях, стали заручниками цих терористів.

 

«Наше спільне завдання - надати гуманітарну допомогу тим, хто живе в цих регіонах», - наголосив він, зазначивши, що покладається в цьому на підтримку Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

 

«Уряд України зробив усе можливе: починаючи від постачання газу та електроенергії і закінчуючи наданням гуманітарної допомоги», - сказав він.

 

 Очолювані Росією терористи, підкреслив Арсеній Яценюк , не пропускають українську гуманітарну допомогу через лінію зіткнення. Глава Уряду звернувся до президента МКЧХ з проханням про підтримку зусиль Уряду для подолання цієї проблеми.

 

Арсеній Яценюк також повідомив, що представить у Парламенті України новий проект закону про Державний бюджет, в якому збільшено видатки для допомоги тимчасово переміщеним особам.

 

«Це гуманітарна катастрофа, спричинена російською агресією. Нам потрібна ваша допомога, в тому числі й фінансова. Адже ті, хто залишив своє постійне місце проживання, страждають, і Уряд робить усе, що в його силах, аби підтримати цих людей», - підкреслив Прем’єр-міністр України.  

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://news.meta.ua/ua/cluster:41473002-Arseni-Iatseniuk-na-zustrch-z-MKChKh-Gumantarna-katastrofa-na-Donbas-sprichinena-rosiskoiu-agresiu/

 

Переглядів: 621 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 06:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024