Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Лютий » 27 » Черкаси: «Лікнеп» від навчально-методичного центру (ВІДЕО)
21:25
Черкаси: «Лікнеп» від навчально-методичного центру (ВІДЕО)

 

ЗНАННЯ  ІЗ  БЕЗПЕКИ  ЖИТТЯ

 

 

Ускладнення ситуації на сході країни, де майже

щодня крім бойових дій тривають терористичні

атаки, сформував в суспільстві відповідний запит

на знання із безпеки життя.

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні громадяни не лише готові до сприйняття інформації, а й шукають будь яку нагоду аби отримати вичерпні знання стосовно питань безпеки та виживання. Така ситуація в умовах введення на території області режиму підвищеної готовності до надзвичайних ситуацій вимагає від рятувальників пошуку нових форм та методів для отримання громадянами таких знань.

 

Так днями мобільний консультаційний пункт навчально-методичного центру розпочав свою діяльність на території гіпермаркету «Епіцентр».

 

 

 

 

Фахівці центру, до яких долучилися спеціалісти обласного Товариства Червоного Хреста під час оперативних консультацій та практичних занять ознайомлюють відвідувачів та гостей торгового центру із алгоритмом дій під час виявлення вибухонебезпечних і підозрілих предметів, а також першою до медичною допомогою та сигналах оповіщення про імовірні загрози.

 

Під час спілкування досвідчені педагоги цивільного захисту дають поради щодо виживання в екстремальних умовах та алгоритму дій на випадок надзвичайних ситуацій техногенного чи воєнного характеру. Програма виїзного навчання передбачає не лише вивчення теоретичних питань, а й практичні заняття. Зокрема цього дня усі бажаючі мали змогу навчитися правильно робити штучне дихання.

 

«Актуальні питання цивільного захисту з якими наші викладачі знайомлять Черкащан дозволяють не лише підготувати цивільне населення області до надзвичайних ситуацій, а й навчити їх діяти. Саме правильні дії дозволять нам не лише правильно відреагувати на можливі загрози а й вижити опинившись в екстремальних умовах надзвичайних ситуацій» - зазначив керівник навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Управління ДСНС у Черкаській області Олексій Биков.

 

 

 

 

 

Фото – ck.mns.gov.ua

Джерело:

http://ck.mns.gov.ua/news/2959.html

 

 

Переглядів: 624 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 22:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024