Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Березень » 6 » Запорізькій лікарні допоміг ... Червоний Хрест з Китаю
09:15
Запорізькій лікарні допоміг ... Червоний Хрест з Китаю

 

ПІДТРИМКА  З  КИТАЮ

 

 

 

Запорізька обласна лікарня прийняла гуманітарну

допомогу від Товариства Червоного Хреста Китаю,

повідомляє прес-служба цього лікувального закладу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Серед великих діагностично - лікувальних медичних закладів Запорізької області саме обласна лікарня була обрана як отримувач гуманітарної допомоги. Прийнято було таке рішення з урахуванням того великого обсягу наданої медичної допомоги населенню регіону. Важливим чинником стала напружена обстановка в Україні і бойові дії в зоні АТО.

 

На знімку: Костянтин Сілін

 

"Відповідно до договору між Червоним Хрестом Китаю та ТЧХ України,  лікувальне та діагностичне обладнання було надано для поліпшення якості медичного обслуговування пацієнтів саме в прифронтових областях, - прокоментував Костянтин Сілін, керівник обласної організації Товариства Червоного Хреста України в Запорізькій області, - Вибір Запорізької обласної клінічної лікарні був обумовлений великою кількістю оперативних втручань, які у ній проводяться".

 

 

 

 

Допомога від Червоного Хреста цінна, в першу чергу, для пацієнтів. На жаль, часом брак обладнання та медикаментів стають бар'єром на шляху до лікування і швидкому одужанню пацієнтів. Так, в обласну лікарню щорічно звертаються понад 20 тисяч пацієнтів: жителі Запоріжжя та області, тимчасові переселенці, постраждалі із зони АТО.

 

 

 

 

Перелік отриманого обладнання має різноплановий характер: монітор пацієнта дозволяє стежити за основними життєвими параметрами хворого, електрохірургічний коагулянт - мінімізувати обсяг крововтрат при операціях.

 

Отримані відсмоктувачі роздані в реанімаційні відділення та блоки інтенсивної терапії для використання при плевральних пункціях. О2 концентратор дозволяє проводити киснетерапію в умовах палати чи відділення, а отримані небулайзери (інгалятори) - для лікування бронхіальної астми та ХОЗЛ. Слід так само відзначити і життєво важливий дефібрилятор для проведення реанімаційної допомоги. Так само отримані і коляски для переміщення пацієнтів всередині лікарні.

 

 

 

На знімку: Ігор Шишка

 

"Від імені всього колективу лікарні дякуємо Товариству Червоного Хреста і особисто Костянтину Силіну за підтримку і неоцінену допомогу, надану нашій лікарні у вигляді поставок медичного обладнання. - Зазначив головний лікар Запорізької обласної лікарні Ігор Шишка. - Це вагомий внесок і помітний додаток до вже наявних ресурсів лікарні. Адже Запорізька обласна лікарня сьогодні є клінікою останній інстанції в регіоні, куди звертаються пацієнти з найскладнішими недугами та захворюваннями. Саме у нас сконцентровані передовий досвід і новітні технології, які дають можливість виконувати свою основну місію - повертати якість життя. І отримане обладнання в цьому нам дуже допоможе".

 

 

Фото – www.zp.vgorode.ua

Джерело:

http://zp.vgorode.ua/news/transport_y_ynfrastruktura/253402-zaporozhskoi-bolnytse-pomohkrasnyi-krest-yz-kytaia

 

Переглядів: 602 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 19:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024