Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Березень » 10 » Працівників районних рятувальних служб Львівщини навчали цивільній обороні
16:52
Працівників районних рятувальних служб Львівщини навчали цивільній обороні

 

ТРЕНІНГ  З  ЦИВІЛЬНОЇ ОБОРОНИ

 

 

 

На Львівщині у лютому проводились навчання з цивільної

оборони, де брали участь рятувальні служби  та бригади

екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зокрема, такі навчання відбулись у м. Добротворі, що у Кам’янко-Буського районі, де за умовами заходу відпрацьовувались спільні дії рятувальних служб при ліквідації пожежі у Добротвірській міській лікарні. Бригада екстреної медичної допомоги пункту "Добротвір" відпрацьовувала «надання» допомоги потерпілому з термічними опіками.

 

Тричі до навчань з цивільної оборони залучались бригади Самбірської підстанції екстреної медичної допомоги. Бригадам довелось «рятувати» умовно потерпілих з хімічними опіками обличчя та кінцівок, які були спричинені вибухами хімічних речовин у приміщені фірми, вибухом газу у котельні та пожежею на місцевій швейній фабриці.

 

Працівниками бригад екстреної медичної допомоги Самбірської підстанції була надана екстрена медична допомога «потерпілим» у відповідності до протоколів, проведена  евакуація та шпиталізація у відповідні заклади охорони здоров’я та повідомлено  про «екстрений випадок» у диспетчерську центру медицини катастроф.

 

Аналогічні навчання проводились м. Сколе, де за легендою виникла пожежа у народному домі «Бескид». Бригада Сколівської підстанції екстреної медичної допомоги, використовуючи обладнання та оснащення нових санітарних автомобілів, надавала кваліфіковану допомогу «постраждалим».

 

На чотири виклики з приводу «виникнення пожеж» на місцевих об’єктах (текстильна фабрика, РЕМ, місцева котельня) виїжджали бригади Сокальської підстанції екстреної медичної допомоги. Бригади у складі фельдшера та водія надавали медичну допомогу  особам у «невідкладному стані», повідомляли про всіх «потерпілих» у Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та проводили евакуацію потерпілих, транспортували їх лікувальні заклади.

 

До  навчань також залучались і бригади інших структурних підрозділів Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Такі навчання особливо актуальні у теперішній час, метою яких є злагоджена та  скоординована робота всіх рятувальних служб області.

 

 

Фото – www.loda.gov.ua

Джерело:

http://loda.gov.ua/news?news-date-from=06.03.2015&category=67&id=15375

 

Переглядів: 604 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 19:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024