Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Березень » 11 » Одеса: Призи "Ангели Добра" знайшли найкращих благодійників
22:48
Одеса: Призи "Ангели Добра" знайшли найкращих благодійників

 

ПІДСУМКИ  ШЛЯХЕТНОГО  КОНКУРСУ

 

       

       В Золотому Залі Літературного музею

       в урочистій обстановці підбили підсумки

       конкурсу "Благодійна Одещина-2014".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Варто відзначити, що конкурс "Благодійна Одещина" проходить вже втретє і є регіональним етапом всеукраїнського конкурсу "Благодійна Україна", що проводиться Асоціацією благодійників України.

 

Цього року на участь у конкурсі було подано близько тридцяти заявок і за словами членів журі, було дуже складно визначити кращі заявки, оскільки всі напрямки роботи дуже важливі і люди, які присвячують себе добрим справам роблять це не за нагороди.

 

Але тим не менш, у цьому році бурштинових "Ангелів Добра" - авторські статуетки українських майстрів отримали шість кращих благодійників Одеси та області.

 

 

 

 

Кращим регіональним благодійним фондом був визнаний "Благодійний фонд" Бджілка ", благодійником - неурядовою організацією - Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України. Також серед переможців Одеське відділення ВМГО" Федерація дебатів України ", депутат Ширяївської районної ради та координатор волонтерського руху Шаповалова Юлія Станіславівна, благодійна організація "Спасибі", фонд "Дорога до дому".

  

 

 

 

 

Урочисту частину нагородження супроводжували музичні нагороди від Олексія Ботвінова, піаніст Маша Клименко, вокалістка Валерія Артеменко (переселенка з Донецька).

 

За словами президента Асоціації благодійників України та голови оргкомітету комітету конкурсу "Благодійна Україна" цього року конкурс в Одесі завершує регіональні етапи і в найближчі дні будуть підбиті підсумки всеукраїнського конкурсу.

 

 

 

 

 

І за словами багатьох, хто був тут присутнім, подібні формати дуже важливі у формуванні культури благодійності, іншого сприйняття таких важливих слів і висловів як: добрі справи, меценатство, допомога.

 

 

 

 

Оргкомітет конкурсу дуже сподівається, що наступного року заявок буде ще більше, а учасники будуть говорити про більш амбітні проекти, спрямовані на допомогу людям і суспільству.

 

 

Фото – www.dumskaya.net

Джерело:

http://bezpr.net/read/angely_dobra_nashli_luchshih_/

 

Переглядів: 636 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 07:16
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024