Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Березень » 12 » У "країні підробок" з'явилися фальшиві служби швидкої допомоги
11:05
У "країні підробок" з'явилися фальшиві служби швидкої допомоги

 

НЕЙМОВІРНЕ  ШАХРАЙСТВО

 

           

 

           У Китаї з'явилися фальшиві служби

           швидкої допомоги

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коли чоловіка пані Хуан із Веньчжоу потрібно було перевезти до іншої лікарні, вона набрала на своєму телефоні «120» - номер гарячої лінії - аби викликати швидку. Як і очікувалося, приїхала машина - але це була не державна швидка, а неліцензійний оператор-шахрай, по суті, фургон, підроблений «під» швидку допомогу.

 

 

Через те, що в машині зламався вентилятор, чоловік на шляху до лікарні ледь не задихнувся. Оскільки медпрацівникам, які його забрали, не вистачало належної підготовки, вони не змогли зупинити надмірну кровотечу.

 

 

«У цих машин є сирени та логотипи із червоним хрестом - пересічні громадяни не можуть відрізнити, чи це фальшива швидка допомога, чи спрапвжня», - сказав Тан Кай, директор з управління транспортом в одній із лікарень у провінції Сіньцзян.

 

 

Про це повідомив у січні державний рупор «Женьмінь жибао», передає портал Велика епоха.

 

 

Пізніше з'ясувалося: неліцензійна швидка конкурувала зі справжньою швидкою допомогою, а люди, що працюють на гарячій лінії «120», продавали інформацію про дзвінки у швидку допомогу за відкати у розмірі близько 20% від плати за швидку допомогу, повідомив новинний портал Sina Weibo.

 

 

Було виявлено, що інформацію оператору-шахраєві продавали семеро людей, які отримували за це тисячі юанів, доки місцеві органи влади не висунули їм звинувачення, говориться у повідомленні інформагенства.

 

 

Основна проблема полягає в тому, що при адміністрації, яка видає ліцензії швидкої допомоги, є ціла низка установ, що задіяні у цьому. Технічними фахівцями відає бюро охорони здоров'я, правила модифікації машин встановлюють служба громадської безпеки та транспортне бюро, регулювання цін диктує бюро зі встановлення цін, а з шахрайською діловою активністю розбирається бюро промисловості і торгівлі.

 

 

Але коли виникає реальна проблема, що має стосунок до всіх чотирьох бюро, наприклад, перехоплення пацієнтів фальшивою швидкою допомогою, схоже, жодний із цих органів і пальцем не хоче поворухнути. Ці питання турбують систему швидкої допомоги вже кілька років.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеі

Джерело:
http://expres.ua/news/2015/03/12/128524-krayini-pidrobok-zyavylysya-falshyvi-sluzhby-shvydkoyi-dopomogy

 

Переглядів: 579 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 18:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024