Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Березень » 13 » Звіти і вибори у первинних осередках Личаківської РО ТЧХ м. Львова: КЗ ЛОР бюро судово-медичної експертизи
14:52
Звіти і вибори у первинних осередках Личаківської РО ТЧХ м. Львова: КЗ ЛОР бюро судово-медичної експертизи

 

ВІДБИТОК  ТРИВОЖНОГО  ЧАСУ

 

     

 

      Вчора, 12 березня, відбулися звітно-виборні збори

      у первинному осередку Личаківської РО ТЧХ м. Львова

      обласного бюро судово-медичної експертизи Львівщини.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Присутні – 100 членів Товариства, відсутні – 1. У члени президії обирають трьох осіб – Галину Борис, голову первинного осередку Товариства, Олега Мисика, члена Товариства і водночас голову профкому, Олександра Грабовського, члена Товариства і водночас завідувача оргвідділом бюро судово – медичної експертизи.

 

У зборах взяли участь – начальник цієї установи, кандидат медичних наук, доцент кафедри паталогічної анатомії і судової медицини  Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького Микола Шевчук та його заступник Ігор Станько.

 

 

 

 

Із звітною доповіддю виступила голова первинного осередку Товариства Червоного Хреста,  експерт - іммунолог судовий Галина Борис (на знімку).

 

Вона нагадала, що на цю п'ятирічну каденцію випало багато різних подій, починаючи від урочистого відзначення 95-річчя заснування ТЧХ України і закінчуючи 150-річчям утворення МКЧХ, який згодом дав життя МФ ТЧХ і ЧП. Реагуючи на ці дати, в осередку були проведені тематичні читання і ознайомлення членів Товариства з історією і сьогоденням Червоного Хреста як в Україні, так і у світі.

 

За звітний період у касу районної організації ТЧХ члени первинного осередку перерахували 2500 грн за марки «Членський внесок». Перерахунок здійснювався при допомозі банківської установи, про що є відповідні квитанції і чеки.

 

Під час Революції Гідності члени Товариства зібрали 1500 грн пожертв і командирували у Київ свого скарбника Ольгу Дигдалевич передати їх у касу Майдану для лікування поранених. Побувала вона там у складі делегації матерів, що приїхали забрати додому з війська своїх синів.

 

Згодом були інші акції: перерахунок для потреб підтримки госпіталів у зоні АТО одноденного заробітку, закупівля ліків для поранених бійців, зустрічі з одужуючими воїнами у військових шпиталях Львова та його санаторіях.

 

Подією у житті Товариства стало також присвоєння влітку 2014 р. звання «Заслужений лікар України» начальнику Львівського  бюро судово-медичної експертизи, кандидату медичних наук, доценту кафедри паталогічної анатомії і судової медицини  Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького Миколі Шевчуку. Без жодного сумніву, це звання Микола Миколайович отримав також і за свої зусилля, які були скеровані на підтримку діяльності первинного осередку Червоного Хреста ввіреної йому установи.

 

 

 

 

Виступаючі доповнили доповідь Галини Борис і запропонували визнати роботу первинного осередку Товариства такою, що заслуговує оцінки «задовільно». Голосування підтвердило це.

 

Делегатом на районну звітно-виборну конференцію обрано голову первинного осередку Товариства Галину Борис.

 

Від Личаківської РО ТЧХ м. Львова у зборах взяла участь патронажна медична сестра Галина Піскоровська, котра виконала також роль фото кореспондента для нашого сайту.

 

 

Фото – Галини Піскоровської

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

 

 

Переглядів: 709 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 19:23
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024