Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Березень » 13 » Обласна влада і Червоний Хрест мають намір і далі допомагати переселенцям на Харківщині
22:43
Обласна влада і Червоний Хрест мають намір і далі допомагати переселенцям на Харківщині

 

ДОПОМОГУ  ПРОДОВЖАТЬ

 

         

         Харківська обласна влада і Червоний Хрест мають

         намір і далі допомагати переселенцям із зони АТО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З грудня 2014 переселенці, що проживають на Харківщині, отримали понад 100 тонн вантажів від Червоного Хреста. До місць їхнього проживання «гуманітарка» була доставлена ​​за допомогою облдержадміністрації та ГУМВС України в Харківській області.

 

Сьогодні, 13 березня, за дорученням голови облдержадміністрації Ігоря Райніна відбулася зустріч радника голови ХОДА Сергія Стороженка з представником Європейського відділення Міжнародної Федерації Червоного Хреста доктором Махеш Гунасекара та головою Харківського обласного відділення цієї організації Костянтином Башкіровим.

 

Під час зустрічі сторони обговорили майбутні гуманітарні акції з надання допомоги населенню Донецької та Луганської областей і тимчасовим переселенцям, які проживають на території Харківської області.

 

Костянтин Башкіров поінформував про роботу Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста, після чого відбувся обмін думками про те, як поліпшити взаємодію державних органів та Червоного Хреста в Україні.

 

Сергій Стороженко звернув увагу керівництва Європейського офісу Червоного Хреста на потреби Харківщини в деяких видах технічного обладнання. Зокрема йшлося про гуманітарну допомогу в оснащенні Харківського гарнізону управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, комунальних служб, деяких підприємств. Так, потрібні дихальні апарати на стислому повітрі для робіт в умовах пожежі або задимлення, що особливо важливо при евакуації потерпілих із небезпечної зони, передає прес-служба Харківської ОДА.

 

 

 

Довідка ТЧХ України:

 

З 10 до 22 березня в НК ТЧХ України перебуватиме група делегатів Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, яка здійснюватиме моніторинг виконання проектів, а також оцінку потреб для включення у подальші плани щодо допомоги Національному Товариству.

Експерти представляють офіси національних товариств ЧХ різних країн (Австрії, Данії, Фінляндії, Великобританії, Нідерландів, офісу Європейської зони МФЧХ) і відповідають за певні напрямки робіт, як – то: водопостачання та санітарія, планування та моніторинг, управління катастрофами тощо.

 

 

 

 

На чолі із Ентоні Маріон, головою місії, делегати відвідають кілька регіонів, куди надходила допомога для вимушених переселенців із зони АТО.

12 - 14 березня дві робочі групи делегатів у супроводі фахівців НК ТЧХУ відвідали мм. Запоріжжя та Харків.  Детальніше про роботу делегації Міжнародної Федерації Червоного Хреста і Червоного Півмісяця у цих містах див. -  http://www.redcross.org.ua/modules/news/index.php?id=1516

 

 

(Повний список членів оціночної місії Міжнародної Федерації Червоного Хреста і Червоного Півмісяця див. - http://www.redcross.org.ua/modules/news/index.php?id=1515)

 

 

 

Фото - прес-служб ХОДА та НК ТЧХУ

Джерело:

http://www.objectiv.tv/130315/111106.html

 

Переглядів: 704 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 01:59
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024