Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Березень » 18 » До 40 населених пунктів Донецької області доступ ускладнений (Відео)
12:34
До 40 населених пунктів Донецької області доступ ускладнений (Відео)

 

ТУРБУЮЧИСЬ  ПРО  ЦИВІЛЬНИХ

 

 

Доступ ремонтних бригад до 40 населених

пунктів Донецької області утруднений внаслідок

ведення бойових дій. Через це 7 населених пунктів

залишаються без газо-, 33 - без

електропостачання.

 

 

 

 

 

 

 

Про це під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі повідомила керівник прес-служби Держслужби України з надзвичайних ситуацій (ДСНСУ) Наталія Бистра (на знімку).

 

Станом на 16 березня частково відновлено електро- та газопостачання в місті Авдіївка Донецької області.

 

Централізоване водопостачання відсутнє у містах Авдіївка, Красногорівка та Мар'їнка. У місті Дебальцеве не працюють водопровідні насосні станції, також пошкоджений водогін.

 

У Луганській області в результаті пошкодження залишаються без газопостачання три селища Новоайдарського району - пошкоджений магістральний газопровід Луганськ-Лисичанськ знаходиться на окупованій території, до того ж територія замінована. Ведуться відновлювальні роботи в селищі міського типу Станиця Луганська, селищах Валуйське Станично-Луганського району, Троїцьке Попаснянського району, Стахановець, селищі міського типу Тошківка та місті Попасна.

 

На звільнених від терористів територіях Східної України тривають роботи з відновлення життєзабезпечення населених пунктів. До робіт залучено ремонтні бригади, які нараховують 207 осіб (рятувальники та комунальні служби) і 78 одиниць техніки.

 

За словами Наталії Бистрої, 16 березня піротехнічні групи в Донецькій і Луганській областях обстежили 4 гектари територій, при цьому виявили та вилучили 56 одиниць боєприпасів.

 

Спікер ДСНУ повідомила також, що за минулий тиждень в транзитні пункти ДСНСУ в містах Костянтинівка та Слов'янськ, а також в регіональний штаб у Донецькій області самостійно звернулося 634 особи, серед яких 11 дітей дошкільного віку та 10 осіб з обмеженими можливостями.

 

Керівник прес-центру підкреслила, що жителі, які залишилися в східних регіонах, регулярно отримують гуманітарну допомогу. Зокрема, минулого тижня в населені пункти Гірник, Майорське, Авдіївка, Дружківка, Новотошківка, Рубіжне, Слов'янськ від Міжнародного Комітету Червоного Хреста було направлено більше 20 тонн продуктів харчування, 9,5 тонн води, близько півтори тисячі квадратних метрів скла і понад 200 кубометрів дров.

 

Також у п'ятницю, 13 березня, від Німецького Товариства міжнародного співробітництва (GIZ) в міста Рубіжне Луганської області та Слов'янськ Донецької області прибуло 14 тонн продуктів харчування і близько 30 тонн прибули 16 березня.

 

 

 

 

 

Фото - www.donbass-info.com

Джерело:

http://www.donbass-info.com/content/view/19852/19863/

 

 

 

 

 

Переглядів: 446 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 20:01
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024