Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Березень » 22 » Підбито підсумки Програми Червоного Хреста «Зимова допомога для тимчасово переміщених осіб»
14:45
Підбито підсумки Програми Червоного Хреста «Зимова допомога для тимчасово переміщених осіб»

 

ПЕРШІ  РЕЗУЛЬТАТИ  - ОБНАДІЙЛИВІ

 

   

    Днями у місті Сєверодонецьку на базі офісу

    представництва Міжнародного Комітету

    Червоного Хреста пройшов оцінний семінар

    щодо проекту «Зимова допомога для тимчасово

    переміщених осіб, репатріантів та приймаючих

    сторін у Луганській області».

 

 

 

 

 

 

На ньому було підбито підсумки проекту, реалізованого Австрійським Товариством Червоного Хреста у співпраці з Національним Комітетом Товариства Червоного Хреста України та Благодійною організацією «Благодійний фонд Олександра Романовського» в місті Лисичанську.

 

Нагадаємо, за цією програмою люди, чиє житло постраждало внаслідок бойових дій, отримали ваучери для придбання будівельних матеріалів на суму 5500 гривень. Обслуговувала ваучери мережа магазинів «Будівельник» у містах Лисичанськ і Рубіжне.

 

На зустрічі були присутні: делегат МКЧХ в Сєверодонецьку Гагік Ісаджанян, делегат Австрійського Червоного Хреста Крістофер Ян, координатор проекту від НК ТЧХУ Станіслав Бородін, координатор проекту від Луганської ОО ТЧХУ Ольга Кудаєва, координатор від Лисичанської МО ТЧХУ Тетяна Бабич, волонтер ТЧХУ від Лисичанської МО ТЧХУ Петро Костиря , головний спеціаліст з питань соціального захисту Лисичанської міської адміністрації Ванда Подолюх, асистент регіонального представника УВКБ ООН в Сєверодонецьку Олександра Литвиненко і адміністратор Лисичанської філії мережі «Будівельник» Катерина Коротун.

 

Благодійний фонд Олександра Романовського представляли: керівник філій фонду Анастасія Туркіна, помічник керівника фонду Ольга Кузнєцова і філолог-лінгвіст Анна Болтова.

 

Представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста відзначили, що Благодійний фонд Олександра Романовського зарекомендував себе надійним партнером. Розроблена їх фондом форма надання допомоги людям - індивідуальні, захищені штрих-кодом, пластикові ваучери, які видавали постраждалим, відібраним для участі у Програмі, довела свою ефективність.

 

Анастасія Туркіна презентувала учасникам зустрічі Систему Благодійних карт, на основі яких Благодійний фонд Олександра Романовського надає допомогу в даний час.

 

Присутні відзначили, що це дійсно правильна форма надання допомоги, яка дозволяє чітко відстежити кількість нужденних, їх реальні потреби, а також проконтролювати весь процес руху благодійної допомоги, починаючи від організації-одержувача і закінчуючи конкретною людиною.

 

 

«Я впевнена, що наша сьогоднішня зустріч стала ще одним важливим етапом на шляху співпраці міжнародних і регіональних благодійних організацій і фондів у питанні надання гуманітарної допомоги жителям Донеччини, - зазначила Анастасія Туркіна. - Ми запропонували зарубіжним колегам продовжити співпрацю з нашою благодійний організацією. І сподіваємося на нові спільні програми».

 

 

Фото – paralel-media.com.ua

Джерело:

http://nashagazeta.net/81582-podvedeny-itogi-programmy-krasnogo-kresta-zimnyaya-pomosch-dlya-vremenno-peremeschennyh-lic.html

 

 

 

Переглядів: 651 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 14:45
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024