Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Березень » 23 » Волонтерство у США - зблизька
11:31
Волонтерство у США - зблизька

 

МИЛОСЕРДЯ... БЕЗ  СЕКРЕТІВ

 

  

Учасниками ознайомчого візиту в рамках освітньої програми

«Волонтерство в США», організованого Інститутом

Міжнародної Освіти США, були представники десяти країн.

 

 

 

 

 

 

 

Російський Червоний Хрест представляла директор програмного департаменту В.А.Агапова.

 

Метою програми стало ознайомлення з системою розвитку волонтерства в США, що становить основу і суть громадянського суспільства країни, демонстрація кращих практик залучення, управління та утримання добровольців на прикладі роботи різних неурядових організацій, надання можливості безпосереднього знайомства з добровольцями самих різних вікових і соціальних груп.

 

Учасники поїздки ознайомилися з роботою і системою розподілу внутрішніх і зовнішніх грантів таких великих організацій як Peace Corps («Корпус миру»), Big Brothers Big Sisters («Великі брати, великі сестри»), The Salvation Army («Армія спасіння»), з добре відпрацьованою системою залучення, підготовки, утримання та заохочення добровольців Американського Червоного Хреста.

 

Особливий інтерес у всіх учасників поїздки викликали зустрічі з співробітниками і добровольцями різних НКО, які працюють в галузі надання благодійної допомоги нужденним людям з різних соціально-вразливих груп, домашнього догляду за важкохворими людьми, що спеціалізуються на роботі з важко устигаючими школярами із соціально-неблагополучних сімей, а також надають допомогу державній владі з прибирання парків, пляжів та інших місць громадського відвідування.

 

В рамках ознайомлення з діяльністю Американського Червоного Хреста (АЧХ) учасники поїздки зустрілися з представниками штаб-квартири АЧХ у Вашингтоні, а також відвідали офіс регіонального відділення АЧХ у м. Майямі, де зустрілися з фахівцями та добровольцями, які працюють у програмах з надання допомоги жертвам пожеж та інших НС, і в царині донорства крові.

 

 

Фото - www.redcross.ru

Джерело:

http://www.redcross.ru/news.php?nid=1309

 

Переглядів: 629 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 12:36
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024