Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Березень » 23 » У Києві 21 березня завершилася ХІХ загальнонаціональна програма «Місія єднання»
14:52
У Києві 21 березня завершилася ХІХ загальнонаціональна програма «Місія єднання»

 

ЗАРАДИ  МИРУ  І  ЄДНАННЯ

 

       

 

       21 березня завершилася ХІХ загальнонаціональна

       програма «Місія єднання». 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На Урочистій церемонії вручення премії «Людина року – 2014», яка відбувалася в межах Всеукраїнської акції «Волонтер року», Товариство Червоного Хреста України було озвучене як найдієвіша волонтерська організація в Україні.

 

 

 

 

Також були названі імена волонтерів Товариства Червоного Хреста України, фотороботи яких були представлені на виставці.

 

 

 

 

Це фотографії Мстіслава Чернова, Дмитра Васильєва, Віктора Щербанюка.

 

 

 

 

Наша довідка

 

Урочистою церемонією нагородження володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2014», а також міжнародних і спеціальних премій, що відбулася 21 березня в Національному палаці мистецтв «УКРАЇНА», завершився дев'ятнадцятий етап загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ».

 

Церемоніальному дійству передувала широкомасштабна доброчинна акція «ЖИТТЯ  ЗАРАДИ  МИРУ»,  що стало, по суті, лейтмотивом всіх подальших урочистостей.

 

Метою доброчинної акції стала підтримка волонтерського руху в Україні і збір коштів для адресної допомоги головному військово-клінічному госпіталю для лікування і реабілітації поранених в зоні АТО військовослужбовців.

 

 

 

 

 

 

Успіх акції переконливо підтверджує, що українці, незалежно від їх соціального статусу, віросповідання, світоглядних поглядів, єдині в своїх устремліннях до миру і стабільності в Україні.

 

Урочиста церемонія програми «ЛЮДИНА РОКУ-2014» проходила під девізом «МІСІЯ ЄДНАННЯ», і в цьому посиланні суспільству сконцентровані найсокровенніші сподівання українців до єдності і їх бажання стати монолітною і сильною нацією.

 

А для самої Програми єдність, патріотизм і гуманізм були і залишаються фундаментальними принципами. І, звичайно ж, заслуговує на непідробну шану коректність і тактовність в організації церемонії, усвідомлена відмова організаторів від помпезних атрибутів світських заходів. І від цього куди значніше зазвучала основна тема програми «ЛЮДИНА РОКУ-2014» - захист вітчизни, нашої незалежності і територіальної цілісності.

 

 

 

 

 

 

Українське співтовариство дуже гідно оцінило зусилля тих, хто вносить відчутний вклад до захисту інтересів нашої країни. Володарями міжнародних і спеціальних премій стали відомий державний діяч і дипломат, визволитель і волонтер, медик і популярний актор і співак.

 

І, безумовно, гідні представники різних сфер життєдіяльності стали володарями титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2014» - престижного знаку національного визнання їх плідної професійної і суспільної діяльності на благо України.

 

 

Фото - http://www.redcross.org.ua та із соцмереж

Джерело:

http://www.redcross.org.ua/modules/news/index.php?id=1521

 

 

 

Переглядів: 974 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 13:38
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024