Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Березень » 23 » Соломія Вітвіцька пройшла у Червоному Хресті курс з надання першої невідкладної допомоги
16:43
Соломія Вітвіцька пройшла у Червоному Хресті курс з надання першої невідкладної допомоги

 

...ТЕПЕР ЩЕ  І  СЕСТРА  МИЛОСЕРДЯ

 

 

 

 

Зірка каналу "1+1" отримала сертифікат Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ведуча новин ТСН Соломія Вітвіцька, яка їздила до військових в зону АТО, цими вихідними пройшла спеціальні навчання з надання першої допомоги, організовані Київською організацією Червоного Хреста.

 

 

 

 

Тренінг тривав протягом 12 годин. Програма і сертифікат, який одержала Соломія, відповідають стандартам Європейського  референс-центру першої допомоги Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Товариство Червоного Хреста постійно оновлює програму курсів, вивчаючи новий досвід та актуальну ситуацію.

 

 

 

 

"Я давно серйозно планувала пройти фахові курси першої допомоги, щоб принаймні знати, розуміти, як допомогти рідним, близьким чи просто перехожим на вулиці, котрі почулися зле чи раптом отримали травму. Після таких курсів почуваюся впевненіше,  розумію,  як діяти у стресових ситуаціях. Враховуючи ситуацію в країні  -  переконана, що кожному знадобляться елементарні знання - як накласти джгут, допомогти людині при переломі, травмі чи опіку. Наступна програма другого рівня розрахована на 48 годин, і я планую вдосконалювати свої знання" - розповідає телеведуча.

 

 

 

 

Свідомий вибір волонтерки Соломії Вітвіцької - продовжувати займатися темою та проблемами належної домедичної та медичної допомоги в умовах військових дій в Україні.

 

 

 

 

Нагадаємо, що Соломія щотижня відвідує різні шпиталі України, неодноразово їздила в зону АТО.  Вона також з 2014 року активно сприяє  в реалізації проектів міжнародного благодійного фонду  Save Live Together Foundation, як-от забезпечення української армії кровоспинним препаратом "Целокс" та закупівлею новітніх сучасних ефективних аптечок для наших воїнів.

 

 

 

 

До речі, програма придбання необхідної кількості життєво необхідних аптечок, які має отримати кожен мобілізований на фронт український солдат, триває, і кожен охочий може долучитися до акції і зробити свій вирішальний внесок. Наразі зібрано половину необхідної суми коштів.

 

За новинами волонтерських справ Соломії Вітвіцької стежте на її сторінці у Facebook, яка вже сьогодні об'єднує близько 124 000 друзів.

 

 

Фото – www.tsn.ua

Джерело:

http://tsn.ua/glamur/solomiya-vitvicka-proyshla-kurs-z-nadannya-pershoyi-dopomogi-417016.html

 

Переглядів: 1634 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 08:09
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024