Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Березень » 24 » Протягом минулого тижня рятувальники доставили майже 100 тонн продуктів харчування та засобів гігієни на Схід
11:58
Протягом минулого тижня рятувальники доставили майже 100 тонн продуктів харчування та засобів гігієни на Схід

                

МИЛОСЕРДЯ  НАРОДУ - БЕЗМЕЖНЕ

 

                

Майже щодня рятувальники Державної служби

з надзвичайних ситуацій  спільно з місцевими органами

виконавчої влади, волонтерами та міжнародними

організаціями доставляють гуманітарну допомогу

на Схід України.

 

 

 

 

 

 

 

 

Це не лише продукти харчування, але й засоби гігієни, предмети першої необхідності, а також будівельні матеріали, які наразі вкрай необхідні для відбудови зруйнованих населених пунктів.

 

Лише за минулий тиждень у Донецьку та Луганську області рятувальники доставили та розвантажили майже 100 тонн продуктів харчування та засобів гігієни, у тому числі, 400 продуктових наборів, більше 10 тонн технічної та питної води, 50 тонн будівельних матеріалів та 64 кубометри пиломатеріалів.

 

Ця допомога була доправлена до населених пунктів Луганської області: в місто Попасна та селище Новотошківка Попаснянського району, а також в міста Сєверодонецьк та Рубіжне. У той же час до Донецької області гуманітарна допомога була доставлена у міста Авдіївка та Дзержинськ.

 

Продукти харчування та будівельні матеріали були зібрані Рівненською, Миколаївською та Донецькою обласними державними адміністраціями, рятувальниками ДСНС, Міжнародним Комітетом Червоного Хреста, волонтерами, а також релігійною общиною Євангелійської церкви.

 

Постійну допомогу отримує місто  Авдіївка. Так,  вчора підрозділи Держслужби з надзвичайних ситуацій вкотре організували доставку близько трьох тонн технічної води до міської лікарні та  міського відділу міліції. Крім того, працівниками Авдіївського коксохімічного заводу щодня організовується розвезення 18 тонн технічної води населенню міста.

 

Минулого тижня у міста Слов’янськ Донецької області та Рубіжне Луганської області рятувальники доставили продукти харчування, а саме олію, рис, вівсяну крупу, цукор та консерви м'ясні від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).

 

Ця міжнародна організація постійно допомагає жителям та рятувальникам Донецької та Луганської областей. Так, лише  протягом березня на Схід України від Німецького товариства міжнародного співробітництва було доставлено майже 44 тонни продуктів харчування, а також теплогенератори.

 

Незважаючи на майже щоденну доставку гуманітарної допомоги у східні регіони,  постійно існує потреба місцевого населення у продуктах харчування та будівельних матеріалах.

 

Тому хочемо звернути на увагу благодійних організацій, волонтерів, а також небайдужих людей: на офіційному сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій  - www.dsns.gov.ua   розміщено інформаційний банер «Гуманітарна допомога для мешканців Сходу», де постійно оновлюється інформація щодо потреб жителів східних регіонів.

 

Прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій

               

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/news_article?art_id=248032711&cat_id=244277212

 

Переглядів: 608 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 17:23
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024