Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Березень » 27 » Товариства Червоного Хреста Франції, Іспанії та Німеччини підтримують родичів після авіакатастрофи
11:22
Товариства Червоного Хреста Франції, Іспанії та Німеччини підтримують родичів після авіакатастрофи

 

МІЖНАРОДНА  МІСІЯ   МИЛОСЕРДЯ

 

 

 

Понад 50 французьких рятувальників Червоного

Хреста були мобілізовані для участі у розшуку

жертв авіакатастрофи літака, що розбився

в районі Дінь-ле-Бен в Альпах Верхнього Провансу

на півдні Франції.

 

 

 

 

                                        На знімку: Рятувальники з Франції готують пункт видачі тіл загиблих їх родичам

 

 

Французький Червоний Хрест попросив підтримки у своїх німецьких та іспанських колег з Товариств Червоного Хреста в наданні емоційної підтримки тих, хто втратив своїх близьких і рідних в авіакатастрофі.

 

 

 

 

Вчора такі команди з надання психосоціальної допомоги з Німеччини та Іспанії прибули у Французькі Альпи, і саме вчасно, бо тут очікується прибуття близько 800 родичів німецьких та іспанських жертв.

 

 

 

 

Рейсом A320, який обслуговує перевізник Germanwings Airbus,  з аеропорту Ель-Прат в Барселоні 24 березня вилетіли в Дюссельдорф 150 пасажирів. В їх число входили і 16 німецьких школярів та двоє вчителів, які поверталися додому з навчальної програми в Іспанії недалеко від Барселони.

 

 

 

 

"Ми шоковані цією катастрофою і зробимо все від нас залежне, щоб підтримати постраждалих людей", - сказав вчора Рудольф Сайтерс (Seiters), президент Німецького Червоного Хреста, а п'ять добровольців його національного Товариства, що спеціалізуються у наданні психологічної підтримки, вже були у цей час в дорозі до Франції.

 

 

 

 

У недавньому прес-релізі Сайтерс (Seiters) підкреслив, що надання психосоціальної (PSP) підтримки родичам загиблих стали пріоритетом для добровольців і працівників Червоного Хреста Німеччини в останні роки.

 

 

 

 

Служба підтримки PSP у складі дев'яти рятівників також прибула вчора до Франції з Каталонського відділення Іспанської Червоного Хреста.

 

 

У день аварії, Іспанський Червоний Хрест направив групу з тридцяти добровольців на підтримку збожеволілих родичів на території аеропорту Барселони.

 

 

Нині команди Червоного Хреста на німецькій, іспанській та французькій мовах беруть участь у консультуванні персоналу екстреної медичної допомоги і поліції, котрі звертаються за поясненням деяких психосоціальних аспектів кризи, з котрою вони стикаються в даний час.

 

 

У зв'язку з цими останніми подіями Німецький Червоний Хрест також активізував свою національну служба розшуку.

 

 

Фото – www.ifrc.org

Джерело:

http://www.ifrc.org/en/news-and-media/news-stories/europe-central-asia/france/french-spanish-and-german-red-cross-provide--comfort-to-relatives-of-the-plane-crash-victims-68313/

 

 

 

Переглядів: 1308 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 14:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024