Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Квітень » 1 » На Закарпатті стартує найбільша благодійна акція року
15:52
На Закарпатті стартує найбільша благодійна акція року

 

АПЕЛЯЦІЯ  ДО  МИЛОСЕРДЯ

 

 

 

Допомогу від усіх бажаючих можна буде принести до медико -

соціальних центрів, пунктів та кімнат  Червоного Хреста в містах

і районах Закарпатської області.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На Закарпатті готуються до проведення Всеукраїнського місячника Червоного Хреста, який стартує під гаслом «Боротьба за мир – боротьба за здоров'я. Приєднуйся до руху Червоного Хреста».

 

Акція спрямована на допомогу найбільш соціально незахищеним верствам населення, переміщеним особам з території проведення АТО та з анексованого Криму, сім`ям, які втратили годувальника в АТО.

 

Про це у середу, 1 квітня, розповіла голова Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Іванна Сабо (на знімку).

 

«Для Товариства Червного Хреста України є дві найбільші акції в році, які ми проводимо. Перша із них – це Всеукраїнський місячник Червоного Хреста, який розпочинається першого квітня і традиційно проводиться до 8 травня. Серед завдань, які ми ставимо перед собою, висвітлення всіх напрямків роботи, якими ми займаємось, залучення грошової та гуманітарної допомоги, в тому числі і через наших міжнародних партнерів. Найважливіше наше завдання – надання допомоги соціально незахищеним жителям нашої області і, оскільки це диктує час, тимчасово переміщеним громадянам і сім’ям учасників АТО», - розповіла Іванна Сабо.

 

Протягом цього місяця працівники та волонтери Червоного Хреста будуть розповсюджувати членські квитки Товариства, залучатимуть населення та комерційні структури до благодійної допомоги, проводитимуть розіграш «Щедрого квитка», благодійні концерти, масові зустрічі з населенням, на яких роз’яснюватимуть цілі і завдання соціальних програм діяльності Товариства.

 

Окрім того, планують проводити інформаційно-пропагандистські заходи щодо профілактики захворювання на туберкульоз і СНІД, інформує Голос Карпат.

 

Допомогу від усіх бажаючих можна буде принести до медико-соціальних центрів, пунктів та кімнат Червоного Хреста в містах і районах області. По всій області таких пунктів та кімнат є більше тридцяти.

 

Минулого року, завдяки проведення аналогічного місячника, вдалося надати допомогу понад 3800 жителям області та зібрати більше 10 т товарів першої необхідності.

 

Товариство Червоного Хреста у Закарпатті минулого року провело 72 благодійні акції. Загальна сума, на яку було надано допомогу, сягнула понад 400 тисяч гривень.

 

 

Фото – www.karpatnews.in.ua

Джерело:

http://karpatnews.in.ua/news/97187-na-zakarpatti-startuie-naibilsha-blahodiina-aktsiia-roku.htm#sthash.VjwUZkms.dpuf

 

Переглядів: 573 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 17:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024