Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Квітень » 13 » Дбайливий чоловік приготував дружині їжу на 12 місяців наперед
21:49
Дбайливий чоловік приготував дружині їжу на 12 місяців наперед

 

ЛЮБОВІ  ВСЕ  ПІД  СИЛУ

 

 

 

Закоханий чоловік приготував дружині обіди, сніданки і вечері…

на 12 місяців наперед

 

 

 

 

 

 

 

27-річний Інь Юнфенг (Yin Yunfeng) служить у китайській армії, і в даний час він несе службу в Тибеті, тому свою 26-річну дружину Чжао Май (Zhao Mai) він бачить лише раз на рік. Чжао працює вчителем в Ашуі, місті в китайській провінції Гуйчжоу. Під час недавнього візиту, Інь помітив, як сильно його дружина зайнята, і як мало у неї вільного часу, тому він вирішив допомогти їй одним вельми незвичайним способом.

 

Люблячий чоловік вирішив взяти справу в свої руки, в буквальному сенсі, і приготував своїй дружині їжі, якої повинно вистачити на 12 місяців, поки він буде у від’їзді, передає портал foka.

 

За час кулінарного марафону Інь Юнфенг приготував: більше 1000 пельменів, 150 літрів супу з локшиною, який так любить його дружина, і десятки інших ситних страв, кожна з яких була індивідуально упакована, і захована в їх морозильник та морозильники друзів і родичів.

 

Інь Юнфенг залишив Чжао Май записку: “Ти настільки зосереджена на своїй роботі і так багато читаєш, коли приходиш додому, тому мені дуже захотілося зробити твоє життя простішим.”

 

Закоханий солдат також приготував Чжаю різні солодощі, до яких доклав любовні записки, які заховав по всьому будинку дівчини. Місця розташування солодких сюрпризів Інь зобов’язався відкрити його дружині в серії телефонних дзвінків і листів, які повинні допомогти підняти їй настрій, якщо вона буде чимось засмучена або буде відчувати себе самотньо.

 

У своєму першому листі він написав: “Ось твій перший сюрприз. Ти можеш знайти банку родзинок в спинці дивана у вітальні.”

 

“Я повинна визнати, що його продуктові набори допомагають мені, і це так приємно знати, що він любить мене. Кожен раз, коли я їм приготовлену ним їжу, я знаю, що він зі мною”, – сказала Чжао Май.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://www.expres.ua/news/2015/04/13/131926-dbaylyvyy-cholovik-prygotuvav-druzhyni-yizhu-12-misyaciv-napered

 

Переглядів: 587 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 18:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024